Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ Τσίπρας: «Ο λαός ανέδειξε για πρώτη φορά την Αριστερά πρώτη δύναμη»

Ιστορική μέρα για τον λαό χαρακτήρισε τη σημερινή ο Αλέξης Τσίπρας, σε μήνυμά του μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων.





«Ο ελληνικός λαός ανέδειξε την αριστερά για πρώτη φορά πρώτη δύναμη» τόνισε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για ανατροπή στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

«Αύριο όλη η Ευρώπη θα μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ. Τσίπρας, «για την ήττα του μνημονίου και της λιτότητας στη χώρα που έγινε πειραματόζωο».

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε λέγοντας ότι «συσπειρώθηκαν ευρύτερες δυνάμεις για την ανατροπή της αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής του μνημονίου» και προανήγγειλε τη δημιουργία μιας «προοδευτικής και πατριωτικής συμμαχίας που θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές και θα αποτελέσει τη νέα μεγάλη πλειοψηφία που θα αναλάβει το έργο της ανασυγκρότησης της πατρίδας».

«Ο λαός διέλυσε κάθε πρόσχημα νομιμότητας της κυβέρνησης αλλά ο κ. Σαμαράς κάνει πάλι ότι δεν καταλαβαίνει» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι η ΝΔ χάνει 7 μονάδες από το ποσοστό του Ιουνίου του 2012.

«Η δημοκρατία επιβάλλει την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία» κατέληξε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι «εάν σήμερα είχαμε εθνικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα κέρδιζε 130 έδρες και η ΝΔ 69».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com