Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Και εγένετο η "Τελεία"...

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, παρουσίασε τις βασικές προγραμματιες θέσεις του νέου πολιτικού σχήματος που ιδρύει, της «Τελείας».




Σε εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στην πλατεία Συντάγματος, ενώπιον πολλών ενθουσιωδών οπαδών του που φώναζαν το όνομά του, ο κ. Γκλέτσος είπε: «Ήρθα σήμερα εδώ για να κάνω διάλογο μαζί σας, για να συζητήσουμε και να μας φύγει ο θυμός που έχουμε μέσα μας. Ευχαριστώ το Θεό για ό,τι γίνεται σήμερα εδώ».
Ο κ. Γκλέτσος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση τόσο κατά του Αλέξη Τσίπρα όσο και κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου. Για τον πρώτο δεν δίστασε να πει ότι είναι ανίκανος να κυβερνήσει τη χώρα, καθώς είναι «πολιτικό παιδί του Αλέκου Αλαβάνου, που δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι έχει δουλέψει». Σχετικά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είπε χαρακτηριστικά πως αν πάει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές, από τη στιγμή που ακόμη εκκρεμμούν πολλά οικονομικά σκάνδαλα, θα του απαντήσουν: «Βαγγελάκη, ρούφα το αβγό σου».
Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε και η συνεργασία της «Τελείας» με το νέο κόμμα του οικονομολόγου και νομικού Σταύρου Καρβούνη «Ελλάδα μαζί», του οποίου την ιδρυτική διακήρυξη έχουν υπογράψει 80 περίπου προσωπικότητες. «Είμαστε δύο πολιτικές πρωτοβουλίες, με πολλά κοινά να μας ενώνουν και θέλουμε να βάλουμε τελεία σε όσα μας έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ξέρω πως δεν θα γίνω πρωθυπουργός, όμως θέλουμε να έχουμε λόγο ώστε να μπορούμε να αντιδρούμε».
Σε ό,τι αφορά μείζονα θέματα της επικαιρότητας, ο ιδρυτής της «Τελείας» τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ασυλίας βουλευτών, αλλά και στο πλευρό του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, δηλώνοντας πως πρέπει να σπουδάσει.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com