Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Επιτυχημένη η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου

Ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (Greek eCommerce Association - GR.EC.A.), η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα.



Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε σχέση με το 2015, την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που πραγματοποιήθηκε από την 1η μέχρι και την 7η Δεκεμβρίου 2016 υπερδιπλασιάστηκε ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων που συμμετείχαν στη δράση, καθώς οι συμμετοχές ξεπέρασαν στο σύνολο τις 250. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δράσης, τα ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα είχαν την ευκαιρία να «συστηθούν» στο καταναλωτικό κοινό μέσω της παροχής ελκυστικών προσφορών, ενώ χιλιάδες καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να «βιώσουν» την ελληνική online αγοραστική εμπειρία.

Οnline
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο GR.EC.A., υπήρξε -και φέτος- ιδιαίτερα θετική αποδοχή από τους online καταναλωτές, οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν & Ηλεκτρονικού Εμπορίου - ELTRUN αρχίζουν και εμφανίζουν σημάδια ωριμότητας και το αποδεικνύουν στην πράξη. Πιο συγκεκριμένα, καταγράφηκε συγκριτική αύξηση του τζίρου κατά 69,59% την συγκεκριμένη εβδομάδα σε σχέση με την αντίστοιχη του 2015.

Ο θεσμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 και μέχρι σήμερα αξιολογείται ως ιδιαίτερα επιτυχημένος καταγράφοντας θετικά πρόσημα και καλύτερα αποτελέσματα χρόνο με το χρόνο. Η συγκεκριμένη δράση έχει την υποστήριξη -και τελεί υπό την αιγίδα- του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com