Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Πρόεδρος Εργαζομένων ΟΑΣΘ: Χειρόφρενο και πάλι αν δεν πληρωθούμε

Για την απόφαση των εργαζομένων να βγουν τα λεωφορεία στου δρόμους της Θεσσαλονίκης, μίλησε ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.
Όπως είπε μετά την επαφή που είχαν οι εργαζόμενοι με το υπουργείο και τον υπουργό έχουν συμφωνηθεί τα ποσά να κατατεθούν στο λογαριασμό του ΟΑΣΘ για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, σημειώνοντας πως γίνεται προσπάθεια αυτό να γίνει το αργότερο μέχρι σήμερα.


«Εμείς σεβόμενοι την πόλη τους μαθητές , τους σπουδαστές, αν και απλήρωτοι πήραμε απόφαση να κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία το πρωί», τόνισε ο κ. Τσερμενίδης.
Οι εργαζόμενοι εκτός από την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων απαιτών άμεσα συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς για το μέλλον των αστικών συγκοινωνιών.
«Οι εργαζόμενοι έχουν πρόταση και θα την καταθέσουν. Αν η κυβέρνηση θέλει να πάρει πολιτική απόφαση και να δημιουργήσει έναν άλλο φορέα αστικών συγκοινωνιών υπό την αιγίδα κρατικού φορέα, οι εργαζόμενοι δεν φοβούνται τίποτα», ανέφερε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.
Τέλος ο κ. Τσερμενίδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Χρήστο Στεφανίδη με αφορμή τη δήλωση του για μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων.
«Αν μιλάνε για μειώσεις να δούμε τις μειώσεις των κερδών των μετόχων. Όλα καθαρά πάνω στο τραπέζι. O μέσος μηνιαίος μισθός του εργαζόμενου που ζει την οικογένεια του είναι 1304 ευρώ. Αν ο κ. Στεφανίδης έχει ημετέρους που παίρνουν 7-8 χιλιάρικα να τους κρεμάσει στα μανταλάκια», τόνισε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com