Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Γ. Πεταλωτής: «Δεν ήρθαν για να επιτηρήσουν αλλά για να συνεργαστούν...»

Τη θέση, ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης θα «περιέχει δίκαιου και σταθερού χαρακτήρα μέτρα», επανέλαβε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κάνοντας αναφορά στις συναντήσεις που είχε το ευρωπαϊκό κλιμάκιο με εκπροσώπους των υπουργείων, ο Γ. Πεταλωτήςεπισήμανε ότι «δεν έγινε ούτε έλεγχος, ούτε επιθεώρηση, απλά υπήρξε μία καλή συνεργασία».


"Προχωράμε με συνέπεια και ακόμα γρηγορότερα για τις αλλαγές που δεσμευτήκαμε προς το λαό", τόνισε, προσθέτοντας ότι η επόμενη τριετία "θα είναι τριετία ανατροπών προς όφελος του πολίτη, με στήριξη χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων και αναθέρμανση της οικονομίας". Στόχος δεν είναι μόνο η ανασύνταξη του κρατικού μηχανισμού, σημείωσε ο κ. Πεταλωτής,αλλά η ανακούφιση της ελληνικής οικογένειςα με στήριξη του εισοδήματός της, ενώ επανέλαβε εκ νέου ότι δεν υπάρχει καμία εισήγηση προς τον πρωθυπουργό για αύξηση του ΦΠΑ.

Αλλάζει ο διοικητικός χάρτης της χώρας

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, την Κυριακή συνέρχεται το Υπουργικό συμβούλιο με θέμα το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της τοπική αυτοδιοίκησης και το νέρο χάρτη των δήμων της χώρας.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com