Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Επισκόπηση Τύπου

Το νέο φορολογικό σύστημα και το «σαφάρι» των αποδείξεων, το ασφαλιστικό, καθώς και η σημερινή κατάθεση από τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου στις Βρυξέλλες του προσχεδίου του Προγράμματος Σταθερότητας και Ανάπτυξης, με στόχο έως το τέλος Ιανουαρίου να εξειδικευτούν τα μέτρα που θα λάβει η ελληνική κυβέρνηση απέναντι στην Κομισιόν απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του ελληνικού Τύπου.

Αναλυτικά, οι τίτλοι των εφημερίδων κατ' αλφαβητική σειρά είναι οι ακόλουθοι:


* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αντίστροφη μέτρηση για την Οικονομία. Ενώ κατατίθεται σήμερα στις Βρυξέλλες το ελληνικό Προσχέδιο Σταθερότητας".

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Χάος με τις αποδείξεις. Ανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός να επιβάλει το μέτρο όπως διαπιστώνεται από το πρώτο τριήμερο εφαρμογής του".

* ΑΥΡΙΑΝΗ: "Άρση της μονιμότητας στον ΟΤΕ [OTEr.AT] Σχετικά άρθρα ζήτησε ο Βουρλούμης. Η απόφαση της κυβέρνησης θα αποτελέσει πιλότο για όλες τις ΔΕΚΟ".

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αμόκ φόρων. Ποιοι θα πληρώσουν το... "μάρμαρο Βρυξελλών".

* ΕΘΝΟΣ: "Πρέσινγκ 15 ημερών από Βρυξέλλες. Στην Αθήνα από την Τετάρτη κλιμάκιο της Κομισιόν".

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Οχι στην ελληνοποίηση των λαθρομεταναστών. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη με τα σχέδια της Κυβέρνησης για παραχώρηση Ιθαγένειας".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Καμπανάκι από το ΠΑΣΟΚ σε Γιώργο - Κυβέρνηση. Ξυπνήστε λέει στο Μαξίμου ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μέτρο - παγίδα για φοροφυγάδες. Έκπτωση έως 150% για αποδείξεις από γιατρούς, δικηγόρους, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ".

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ατζέντα - φωτιά για κύκλωμα φαρμάκων. Αποκαλύψεις με ονόματα γιατρών σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία".

* ΕΣΤΙΑ: "Πιό αισιόδοξο το 2010. Καλύτερες συνθήκες από το 2009".

* ΤΑ ΝΕΑ: "Πριμ πρόσληψης για νέους ως 30 ετών. Ενώ προστέθηκαν 200.000 νέοι άνεργοι το '09".

* Η ΧΩΡΑ: " Θρίλερ με τον θάνατο του Νίκου. Καυτά ερωτήματα για ιατρικά λάθη που οδήγησαν στο μοιραίο ζητούν απαντήσεις".

Θεσσαλονίκη

* ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: "Μαύρη τρύπα" 500 εκατ. ευρώ στην κτηματαγορά της Θεσσαλονίκης".

* ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: "Τα μεγάλα στοιχήματα. Το 2010 είναι εδώ και διαφαίνεται δύσκολο και προκλητικό".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com