Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Καμπάνα μιας αγωνιστικής σε Ολυμπιακό, Άρη και ΠΑΣ

Αδειάζουν τα γήπεδα τριών ομάδων, ύστερα από τα σοβαρά επεισόδια την περασμένη Κυριακή. Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 70.000 ευρώ πρόστιμο, τιμωρήθηκαν ο Ολυμπιακός, ο Άρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η Καβάλα τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο ύωους 24.000 ευρώ. Επίσης με μία αγωνιστική τιμωρήθηκε ο Βιεϊρίνια για την αποβολή του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και έτσι ο Πορτογάλος άσος του ΠΑΟΚ θα παίξει την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Οι ΠΑΕ στις οποίες επιβλήθηκαν οι ποινές θα καταθέσουν εφέσεις. Αν και σε δεύτερο βαθμό δεν αλλάξουν οι ποινές, τότε θα τις εκτίσουν:

*Ο Ολυμπιακός στις 6 Φεβρουαρίου στο ματς με τον Λεβαδειακό
*Ο Άρης στις 7 Φεβρουαρίου στο ματς με τον Πανθρακικό, και
*Ο ΠΑΣ Γιάννινα στις 30 Ιανουαρίου κόντρα στη Λάρισα

Αναλυτικά οι ποινές:

ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com