Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις της ημέρας


Λήγει σήμερα η προθεσμία για την πληρωμή του σήματος τελών κυκλοφορίας 2010 εφορίες και τράπεζες καθώς και για την κατάθεση πινακίδων.

Κινητοποιήσεις στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Φθιώτιδας προγραμματίζουν από σήμερα οι αγρότες, σύμφωνα με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο.

Αρχίζουν επισήμως από σήμερα 15 Ιανουαρίου οι εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα όλης της χώρας. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Στις 10 π.μ. συνάντηση εργασίας της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Κατσέλη, των υφυπουργών Σταύρου Αρναουτάκη και Μάρκου Μπόλαρη, με τους γενικούς γραμματείας των περιφερειών, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των διαδικασιών κλεισίματος του Γ' ΚΠΣ και της προσπάθειας για την επιτάχυνση υλοποίησης του ΕΣΠΑ.

Στις 10 π.μ. συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τους διευθυντές όλων των διευθύνσεων εκπαίδευσης της χώρας (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας), καθώς και με τους αντίστοιχους διευθυντές του υπουργείου.

Στις 11:30 Συνέντευξη Τύπου των Νομαρχιακών Επιτροπών Α' και Β' Θεσσαλονίκης, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, με θέμα: "Η πορεία προς την Αυτοδιοικητική Μεταρρύθμιση και οι 100 μέρες Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ". Θεσσαλονίκη/Βασ. Ηρακλείου.

Στις 19:00 Ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Αυτοδιοίκητο των Δικαστηρίων. Επιλογή της Ηγεσίας της Δικαιοσύνης» με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη, στο συνεδριακό κέντρο της Τρ. Πειραιώς. Θεσσαλονίκη/Κατούνη 12-14.

Περιοδεία ΑΝΥΠΕΞ Δ. Δρούτσα στις Βαλτικές χώρες, Λιθουανία.

Εγκαίνια νέας διόδου στα σύνορα Ελλάδος - Βουλγαρίας από τους Παπανδρέου και Μπορίσοφ., Ξάνθη.

Κοινοβουλευτικό έργο, Αθήνα/Βουλή

- 10:00 (ολομέλεια) Επίκαιρες ερωτήσεις

- 11:00 (ολομέλεια) Επερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις εργασιακές σχέσεις.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com