Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Nέα πανελλήνια συντονιστική επιτροπή εξελεξαν οι αγρότες

Στη δημιουργία νέας Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής, που θα ογανώσει και θα κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις, προχώρησαν πριν από λίγο οι εκπρόσωποι δέκα μπλόκων από διάφορες περιοχές της χώρας που συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη αγροτών στο χωριό Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης.


Την ίδια ώρα, μέλη της παλαιάς Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών, αυτής που δημιουργήθηκε στις περσινές κινητοποιήσεις, συναντούσαν στην Αθήνα τον υπουργό Επικρατείας παρά τω πρωθυπουργό Χ.Παμπούκη και του επέδιδαν υπόμνημα με τις θέσεις τους.
Στη νέα Συντονιστική, η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στα Γρεβενά θα αποτελείται,, από δύο μέλη από κάθε μπλόκο. Αποστολή της θα είναι να έρθει σε επαφή με τους αγρότες και των υπολοίπων μπλόκων που δεν συμμετείχαν στη σύσκεψη, ώστε να βρουν μια κοινή συνισταμένη, τόσο σε ό,τι αφορά τα αιτήματα όσο και στη κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Ακόμη, η Συντονιστική Επιτροπή θα επιδιώξει να έχει συνάντηση με όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων.
Με αφορμή τα έξι σημεία που έθεσε το μπλόκο της Νίκαιας, ως προϋπόθεση κοινής δράσης με τα υπόλοιπα μπλόκα, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη των Μαλγάρων επισήμαναν πως δεν μπορεί να αποκλειστεί εκ των προτέρων κανείς και καμία πρόταση, και εξέφρασαν την αισιοδοξία πως στο τέλος, θα επικρατήσει η σύμπνοια.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com