Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πάνω από 20.000 εισιτήρια θέλει ο Άρης

Πάνω από 20.000 εισιτήρια ζητά ο Άρης για τον τελικό του Κυπέλλου της 24ης του μήνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι «κίτρινοι» επιβεβαίωσαν την επιθυμία τους αυτή στη σημερινή κλήρωση για τον - τυπικά - γηπεδούχο της αναμέτρησης (είναι ο ΠΑΟ) και περιμένουν τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που πιθανόν να γίνει την Τρίτη.


Χαρακτηριστικές, του κλίματος στη σύσκεψη και της επιθυμίας των Θεσσαλονικέων, οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Κόντη, στο ραδιόφωνο της ομάδας, όπου τόνισε, μεταξύ άλλων:

"Επιθυμούμε τα εισιτήρια να είναι μισά - μισά, όλα, ακόμη και οι προσκλήσεις. Το ίδιο θέλουμε και οι δύο πλευρές. Τώρα, για τη μετακίνηση, θα αποφασίσει η αστυνομία από πού θα πάνε στην Αθήνα οι οπαδοί μας και από πού θα μπουν, προκειμένου να μην υπάρξει διασταύρωση. Και οι δύο ομάδες ζητήσαμε για ένα κενό μόνο δύο ή τριών χιλιάδων θεατών, αλλά αυτό εξαρτάται από την αστυνομία. Αν προκύψει κάτι άλλο, εμείς δεν θα το δεχτούμε αμαχητί. Το λιγότερο είκοσι χιλιάδες οπαδοί μας θα κατέβουν στην Αθήνα να συμμετάσχουν σε μια γιορτή, γιατί γιορτή είναι ο τελικός του Κυπέλλου. Δεν μπορούμε, λοιπόν, αυτή τη μέρα, να την κάνουμε φιάσκο".

Αναφορικά με το πότε αναμένεται να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και τα μέτρα της αστυνομίας, ανέφερε: " Το αργότερο την Τρίτη, φαντάζομαι πως θα έχουμε νεότερα, γιατί πρέπει να τυπωθούν και τα εισιτήρια. Δεν έχουμε πολύ χρόνο. Απλώς, θα ήθελα να πω πως δεν πρέπει να υπάρχει αγωνία από τον κόσμο, γιατί υπάρχουν και πολλοί που προσπαθούν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Πάντως, με μεγάλη μου χαρά, είδα πόσο πολύ μας θέλουν και η ομοσπονδία και η άλλη πλευρά και κανείς δεν έκανε συζήτηση για κάτι που θα έθιγε τον Άρη και τους οπαδούς μας. Μάλιστα, όλοι λένε ότι θα δούμε έναν από τους καλύτερους Τελικούς και ανυπομονούν να δουν αυτό το παιχνίδι. Δε θα ήταν καλός ο τελικός αν έπαιζαν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός".

Στην ερώτηση για το αν υπάρχει πιθανή ώρα διεξαγωγής του αγώνα, απάντησε ο κ. Κόντης: "Η ώρα εξαρτάται από το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα. Αν θυμόμαστε από πέρσι, με την παράταση, η ώρα είχε περάσει κατά πολύ τις δώδεκα τα μεσάνυχτα. Επομένως, πιθανό η ώρα να είναι 20.00 με 20.30 περίπου".

Ανάλογες και οι δηλώσεις του προέδρου της επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ Νίκου Προύντζου:

"Υπάρχουν πολλά διαδικαστικά που πρέπει να γίνουν. Το βασικότερο είναι η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ο αριθμός των φιλάθλων που θα βρεθούν στο γήπεδο. Εμείς, θέλουμε έναν τελικό αντάξιο του θεσμού, γιατί πρόκειται σίγουρα για το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς. Θέλουμε να έχουμε γύρω στους 55 χιλιάδες φιλάθλους, να το απολαύσουν και να μπορέσουν να χαρούν αυτό που θα δείξουν οι ποδοσφαιριστές".

Σχετικά με τον ορισμό του διαιτητή της αναμέτρησης, απάντησε ο κ. Προύντζος: "Λογικά, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία, που γίνεται πάντα. Θα ανακοινωθεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ".
 
website counter
friend finderplentyoffish.com