
Το ακριβότερο από όλα τα χαβιάρια, είναι το "Almas", από Ιρανικό ψάρι μπελούγκα. Ένα χιλιόγραμμο αυτού του "μαύρου χρυσού" πωλείται στην τιμή των 34.500 δολαρίων. Το "Almas" παράγεται από τα αυγά του σπάνιου λευκοπαθικού οξύρρυγχου, ηλικίας 60 με 100 ετών.Οι λάτρεις της εν λόγω ποικιλίας χαβιαριού (κυρίως Ελληνες συντ/ούχοι) συνήθως μπαίνουν σε λίστες αναμονής και περιμένουν έως και τέσσερα χρόνια για να αποκτήσουν τα σπάνια αυγά της ιρανικής ποικιλίας Almas.