Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Συμφωνία με Κάμπορα

Ο Χαβιέρ Κάμπορα εξέφρασε, το βράδυ της Τετάρτης (14/4), την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αρη και πριν περάσουν 24 ώρες, το θέλημά του έγινε, ουσιαστικά, πραγματικότητα.
Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, Φαμπιάν Μπασουάλδο, ήρθε την Πέμπτη (15/4) στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «κίτρινων», Θανάση Αθανασιάδη και τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα για την παραμονή του 30χρονου επιθετικού για άλλα δύο χρόνια στον Αρη.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει άλλη μία συνάντηση, ίσως και πριν τον τελικό του Κυπέλλου, προκειμένου να μπουν οι υπογραφές και να επισημοποιηθεί η συμφωνία και η παραμονή του Αργεντινού στράικερ.

Στο μεταξύ, εκτός από το θέμα των Τεμπών, άλλο ένα εμπόδιο υπάρχει για τον Αρη εν όψει του τελικού Κυπέλλου της 24ης Απριλίου. Η 48ωρη απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που είναι προγραμματισμένη για τις 22 και 23 Απριλίου δημιουργεί πρόβλημα στη μετακίνηση της αποστολής στην Αθήνα.

Με βάση τον προγραμματισμό, τόσο το τσάρτερ της ομάδας, όσο και αυτό με τους διοικούντες, τις οικογένειες των παικτών αλλά και τους δημοσιογράφους, θα αναχωρήσουν την Παρασκευή 23 Απριλίου για την Αθήνα. Πάντως, οι πρώτες επαφές με τους αρμόδιους έχουν ήδη γίνει και υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η λύση ώστε οι αναχωρήσεις να γίνουν κανονικά.

Εισιτήρια και το Σαββατοκύριακο
Τέλος, λόγω της τεράστιας ζήτησης των εισιτηρίων του τελικού, αλλά και των μίνι διαρκείας για τα πλέι οφ, η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε ότι το ARIS MOBILE και το ARIS MEGASTORE θα λειτουργήσουν τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Το Σάββατο (17/4) τα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα και την Κυριακή (18/4) από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι στο ARIS MOBILE οι φίλοι του Αρη μπορούν να απευθύνονται για την κατοχύρωση- αγορά εισιτηρίων του τελικού, αλλά και να εγγραφούν για τις εκδρομές του Τουριστικού Οργανισμού Ζορπίδη για τον τελικό.

Στο ARIS MEGASTORE μπορούν να ανανεώνουν τα διαρκείας για τα πλέι-οφ, αλλά από σήμερα και για να κατοχυρώνουν το εισιτήριό τους για τον τελικό.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com