Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία των αστυνομικών στο Ρέντη

Τους δράστες της δολοφονίας των δύο αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στο Ρέντη, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της η αστυνομία.


Ύστερα από ευρεία επιχείρηση υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. προσήχθησαν στην Ασφάλεια Αττικής 35 άτομα, μεταξύ των οποίων -σύμφωνα με τις αρχές- ήταν και οι δράστες της δολοφονίας του 23χρονου Γ. Ευαγγελινέλη και του 22χρονου Γ. Σκυλογιάννη.

Οι 4 φερόμενοι ως δράστες, είχαν προηγουμένως ληστέψει περίπτερο στο Μενίδι και καταδιώκονταν προκειμένου να συλληφθούν. Οι έρευνες για τη σύλληψή τους έγιναν στις περιοχές: Πέραμα, Μενίδι, Παλαιό Φάληρο, Θησείο και Καλλιθέα.

Οι συλληφθέντες, είναι δύο ομογενείς, γεννημένοι στη Ρωσία, ηλικίας 36 και 28 ετών, ένας από τους οποίος σύμφωνα με την αστυνομία ήταν αυτός που πυροβόλησε με το καλάσνικοφ και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 ετών και οι δύο, οι οποίοι φαίνεται ότι προμήθευαν την οργάνωση με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών. Η αστυνομία δήλωσε ότι αναζητά δύο ακόμα ομογενείς, γεννημένους στη Ρωσία.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com