Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η συγκλονιστική δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση - Ο Βλαστός, ο Ακης, οι βόμβες, οι σχέσεις με τους τρομοκράτες

Ανενόχλητη για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια δρούσε σύμφωνα με την αστυνομία η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στη χώρα με έδρα μάλιστα τις κατά τόπους φυλακές.



Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, βασικά στελέχη της οργάνωσης είναι οι γνωστοί βαρυποινίτες, Παναγιώτης Βλαστός, Γιάννης Σκαφτούρος και Βασίλης Στεφανάκος.

Χρησιμοποιώντας ανθρώπους τόσο μέσα από τη φυλακή όσο και έξω από αυτή, αλλά και συγγενείς τους, έκαναν συμβόλαια θανάτου, τοποθετούσαν εκρηκτικούς μηχανισμούς και εκβίαζαν κατά παραγγελία με στόχο τον προσπορισμό οικονομικού οφέλους.

Στο πλευρό τους ήταν και ένας αστυνομικός, μερικοί σωφρονιστικοί υπάλληλοι ενώ στόχοι τους ήταν δικαστές, εισαγγελείς αλλά και σωφρονιστικοί υπάλληλοι οι οποίοι δεν συναινούσαν στην εγκληματική τους δραστηριότητα στις φυλακές.
Η συγκλονιστική δικογραφία για την εγκληματική οργάνωση - Ο Βλαστός, ο Ακης, οι βόμβες, οι σχέσεις με τους τρομοκράτες

Σύμφωνα με την έρευνα, υπήρχαν πολλοί κωδικοί με τους οποίους επικοινωνούσαν. Μερικά μάλιστα από τα συνθηματικά της οργάνωσης ήταν "πουκάμισο μικρό" που σήμαινε πιστόλι, "ψηλή" που σήμαινε καλάσνικοφ, "συνεργείο" που σήμαινε μέρος συνάντησης και "πατσαβουριά", δηλαδή κατάθεση στην αστυνομία.

Η Ασφάλεια έχει στη διάθεσή της πάρα πολλές τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο όσων βρίσκονται μέσα στις φυλακές όσο και των συνεργών τους εκτός φυλακών ενώ έγιναν άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων τόσο κινητών τηλεφώνων όσο και των καρτοτηλεφώνων που υπάρχουν μέσα στις φυλακές.

Μάλιστα -με βάση αυτές τις καταγραφές- δικηγόρος φέρεται να λέει: "Αυτός ο Παναγιώτης δεν έχει καθόλου μυαλό. Κάθεται και βάζει βόμβες στον Σμπώκο για να κονομίσει ο Σκαφτούρος λες και θα βάλει τίποτα στην τσέπη του". Ο Παναγιώτης Βλαστός απαντά: "Τι θα κάνω όλη μέρα εδώ μέσα; Πως θα περάσει η ώρα μου;".

Από τη μεριά του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατηγορείται για ηθικός αυτουργός έχοντας ως... άχτι τον Γ. Σμπώκο για τον οποίο πιστεύει ότι έχει λεφτά από τις μίζες των εξοπλιστικών.

Βασικό γρανάζι στην εξυχνίαση της υπόθεσης του κυκλώματος είναι η κατάθεση της ξαδέλφης του Παναγιώτη Βλαστού, Λίτσας, στην οποία σύμφωνα με την αστυνομία ο κακοποιός είχε τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό γιατί θεωρούσε ότι του είχε υπεξαιρέσει 250.000 ευρώ.

Όπως είπε στις αρχές, τις πληροφορίες ότι ο Σμπώκος είχε πολλά χρήματα έδωσε στον Σκαφτούρο ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Μάλιστα, σύμφωνα με έγγραφο, σε άγνωστο χρόνο ο Σμπώκος είχε παραλάβει μια βαλίτσα με 10 εκατομμύρια ευρώ τα οποία προορίζονταν για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τα οποία δεν έδωσε ποτέ.

Σύμφωνα με το πολυσέλιδο διαβιβαστικό της αστυνομίας που είναι στη δικογραφία η δράση της εγκληματικής οργάνωσης σκιαγραφείται ως εξής:

1. Η δομή και η δράση των μελών της συμμορίας

Από το Μάιο του 2011 λειτουργούσε η εγκληματική οργάνωση που φέρονται να είχαν συγκροτήσει οι Παναγιώτης Βλαστός, Γιάννης Σκαφτούρος και Βασίλης Στεφανάκος οι οποίοι αναφέρονται και ως αρχηγικά μέλη τα οποία ανέθεταν στους υπόλοιπους τις "δουλειές" του.

Τα μέλη της συμμορίας τηρούσαν αυστηρούς κανόνες συνωμοτικότητας, θωράκισαν τις επικοινωνίες τους με προφορικές και γραπτές εντολές. Τις εντολές τις έδιναν δια ζώσης σε επισκεπτήρια ή στα δικαστήρια που δικάζονταν.

Προτιμούσαν κρατούμενους που έπαιρναν άδειες ή αποφυλακίζονταν, συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα ή πρόσωπα με τα οποία είχαν ερωτικές σχέσεις, επίορκους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ή συνεργαζόμενους δικηγόρους.

Τα άτομα που συμμετείχαν σε έκνομες πράξεις δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Οι αρχηγοί καθοδηγούσαν συνεχώς μέσα από τη φυλακή μέσω τηλεφωνημάτων, γραπτών μηνυμάτων και σημειωμάτων. Οι εμπλεκόμενοι γνώριζαν μόνο μέρος της δουλειάς. Οι "εύκολες" δουλειές ανατίθεντω σε άτομα που είχαν υποχρέωση στους αρχηγούς.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα γραπτά μηνύματα χρησιμοποιούσαν συνθηματικά. Χρησιμοποιούσαν πλήθος ανώνυμων κινητών τηλεφώνων που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν καταχωρημένα σε εταιρίες με στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών. Οι τηλεφωνικοί αριθμοί άλλαζαν όταν τελείωνε κάθε δουλειά. Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες δεν ανέφεραν ποτέ τα ονόματα τους. Μάλιστα οι αρχηγοί φέρονται να προσπαθούν να παραπλανήσουν τις αρχές καθώς, γνωρίζοντας ότι οι επικοινωνίες τους καταγράφονται, φέρονται να έλεγαν ότι δεν εμπλέκονται με συγκεκριμένες εγκληματικές πράξεις.

2. Στενές σχέσεις με κρατούμενους για τρομοκρατική δράση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας η εγκληματική οργάνωση είχε σχέσεις με άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις "διατηρώντας με αυτούς αμφίδρομη σχέση βοήθειας, οργανώνοντας ακόμα και αποδράσεις από κοινού".

Επίσης φέρονται να ασκούσαν ψυχολογική βία και να εκτόξευαν απειλές σε βάρος ατόμων που θεωρούσαν εμπόδια στους στόχους τους, όπως δικαστές, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς. Πέρα από τις απειλές όμως φέρονται να δωροδοκούσαν σωφρονιστικούς και αστυνομικούς ενω καταγράφεται και απόπειρα δωροδοκίας δικαστικών. Στην υπόθεση εμπλέκεται και ο απόστρατος αστυνομικός που προφυλακίστηκε ήδη ως συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού. Καταγράφεται ως άνθρωπος του αβάσιμη Στεφανάκου και φέρεται να μετέφερε εκρηκτικά για λογαριασμό του.

3. Δρούσαν ανενόχλητοι μέσα στις φυλακές

Για τους αρχηγούς της εγκληματικής οργάνωσης αναφέρεται ότι δεν ίσχυαν οι κανόνες των φυλακών καθώς επισημαίνεται ότι μπορούσαν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι σε όλες τις πτέρυγες και είχαν ελεύθερα επισκεπτήρια. Ο Παναγιώτης Βλαστός φέρεται να δεχόταν επισκεπτήρια ακόμα και μέσα στο κελί του.

Όριζαν ως ταμίες άτομα της εμπιστοσύνης τους τα οποία διαχειρίζονταν μεγάλα χρηματικά ποσά. Φέρονται ακόμα να διαχειρίστηκαν μεγάλο μέρος από τα χρήματα της απαγωγής του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. Ακόμα κατηγορούνται ότι εξέδωσαν συμβόλαιο θανάτου για γυναίκα πρόεδρο εφετών και της αστυνομικής συνοδείας της ενώ φέρονται να έδωσαν εντολή και για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού σε εισαγγελέα. Επίσης τοποθετήθηκαν τρεις βόμβες σε σπίτια προκειμένου να πάρουν χρήματα από κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού.

4. Η μαρτυρία που καθοριστικά βοήθησε τις αρχές

Η τελευταία βομβιστική ενέργεια που καταγράφεται είναι την Πρωτοχρονιά στο σπίτι της Λίτσας Βλαστού. Η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο Παναγιώτης Βλαστός ήθελε να σκοτώσει την ίδια και την οικογένεια της. Η ίδια φέρεται να είχε κρύψει στο σαλόνι του σπιτιού της περίπου 1,5 εκατ. ευρώ κάνοντας εξυπηρετήσεις στον Παναγιώτη Βλαστό ο οποίος για ένα διάστημα της έδινε και μηνιαίο μισθό από 600 ως 1000 ευρώ.

Όταν όμως ο Π. Βλαστός έστειλε άλλη συνεργάτιδα του να παραλάβει τα χρήματα διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 250.000 ευρώ. Αυτό προκάλεσε έκρηξη του φερόμενου ως ενός εκ των αρχηγών του κυκλώματος ο ο οποίος απείλησε τη συνεργάτιδα του.

Για να βρει τα χρήματα της ζήτησε να πουλήσει ακόμα και το σπίτι της απειλώντας ότι θα ξεκληρίσει όλη της την οικογένεια. Μάλιστα, μετά την έκρηξη της Πρωτοχρονιάς ο Παναγιώτης Βλαστός φέρεται να τη χτύπησε σε επισκεπτήριο στις φυλακές μπροστά σε δυο σωφρονιστικούς υπαλλήλους όταν εκείνη του είπε ότι δεν είχε τα χρήματα. Επισημαίνεται μάλιστα ότι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι δεν έκαναν τίποτα. Στη συνέχεια ο Π. Βλαστός αναφέρεται ότι άρχισε να οργανώνει την πραγματοποίηση των απειλών του. Φαίνεται ότι η πρωτοχρονιάτικη βόμβα που δεν έσκασε και όλα όσα ακολούθησαν στάθηκαν αφορμή να ξετυλιχτεί το κουβάρι της εγκληματικής οργάνωσης.

5. Βόμβα και σε δικαστή

Το Νοέμβριο του 2012 εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι της προέδρου εφετών Παναγιώτας Καλαίτζη η οποία μετείχε στη σύνθεση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που καταδίκασε τους κατηγορούμενους για την απαγωγή Παναγόπουλου. Η δικαστής πριν από την έκρηξη είχε δεχτεί ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις σε μια από τις οποίες της είπαν "goodbye" ενώ και δικηγόρος την είχε προειδοποιήσει ότι ήταν στοχοποιημένη από τον Παναγιώτη Βλαστό.

Ο Π. Βλαστός επισκεπτόταν τη λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού και καταγράφεται ότι είχε έρθει σε επαφή με τους Μάκη Ψωμιάδη, Γιάννη Σμπώκο, Γιώργο Σπανό (τον οποίο παρακολουθούσαν), Γιώργο Σαχπατζίδη, Άκη Τσοχατζόπουλο, Αχιλλέα Φλώρο, Αριστείδης Φλώρο, και άλλους κρατούμενους.

Ο Π. Βλαστός μάλιστα φέρεται να ήταν προσεκτικός στις μετακινήσεις του ώστε να μην τον καταγράφουν οι κάμερες, ενώ είχε εκτοξεύσει απειλές σε νεαρούς σωφρονιστικούς υπαλλήλους που του αρνήθηκαν ιδιαίτερο επισκεπτήριο λέγοντάς τους: "Εγώ δεν είμαι χτεσινός, θα σας γ**ήσω όλους, θα γίνει κανονικά το επισκεπτήριο μη σας ανατινάξω".

Τις εκρήξεις που συνδέονται με τον Άκη Τσοχατζόπουλου φέρεται να είχε συμβουλέψει συνεργάτιδα του "άμα συναντάς τον Τσοχατζόπουλο να μην του ξαναμιλήσεις για να μην καταλάβουν τίποτα. Στο διαβιβαστικό της αστυνομίας καταγράφεται ότι ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου Εφραίμ για τον οποίο ο Π. Βλαστός φέρεται να είχε πει ότι "έχει πολλά λεφτά", του είχε ζητήσει να τον προστατεύει.

Για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε βάρος Εισαγγελέως Εφετών Πετράκη Σοφίας, που χειριζόταν την υπόθεση των 11 αλλοδαπών κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων, καθώς και της απόπειρας απόδρασης του Π. Βλαστού από τις ίδιες φυλακές τον Ιούλιο του 2013 καταγράφονται συνομιλίες στις οποίες αναφέρεται ότι θα πήγαιναν στην πολυκατοικία όπου διέμενε η εισαγγελέας στη Λάρισα, με την οποία ο Π. Βλαστός είχε πρόβλημα και ήθελε να την τρομάξει τοποθετώντας ποσότητα εκρηκτικών.

Σε κατάθεσή της η εισαγγελική λειτουργός υποστηρίζει ότι το Φεβρουάριο του 2013 όταν επισκέφθηκε τον Π. Βλαστό στο κελί του για να του αναγγείλει την άσκηση ποινικής δίωξης, ο τελευταίος της ζήτησε το λόγο για τη μη παραπομπή του στο νοσοκομείο λόγω του τραυματισμού του, ενώ στη συνέχεια -όπως αναφέρεται- "επέδειξε προκλητική συμπεριφορά που ενείχε τα στοιχεία της απειλής και της εξύβρισης.

Κατά την αποχώρησή της ο Βλαστός ανέφερε κάτι σχετικά με το παιδί της, γεγονός που την έκανε να αναρωτηθεί πως ένας κρατούμενο γνώριζε για την οικογενειακή της κατάσταση".

Καταγράφεται δε, ότι από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου προέκυψε πως ο Βλαστός χρησιμοποιώντας καρτοτηλέφωνα του καταστήματος κράτησης Τρικάλων είχε καλέσει προγενέστερα της έκρηξης την τηλεφωνική σύνδεση που χρησιμοποιούσε ένας εκ των δύο συλληφθέντων.

Επίσης, αναφέρεται ότι σε επισκεπτήριο της "Λίτσας" που έκανε στις φυλακές Τρικάλων, ο Π. Βλαστός της είπε προφορικά και σημείωσε σε χαρτί την οδό Μανδηλαρά στη Λάρισα και της ανέθεσε να εξακριβώσει αν εκεί υφίσταται οίκημα και αν υπήρχε κουδούνι όπου αναγράφετο το όνομα Πετράκη.


6. Ο ρόλος Τσοχατζόπουλου και οι εκρήξεις

Καταγράφονται τέσσερις εκρήξεις σε βάρος Ιω. Σμπώκου και Άννας Σμπώκου (Απρίλιος και Μάιο του 2014). Μία ημέρα πριν την έκρηξη -σύμφωνα με κατάθεση της αδελφής Σμπώκου, Άννας- άγνωστος άνδρας της τηλεφώνησε και μιλώντας καλά ελληνικά της ανέφερε: "Η κυρία Άννα; Προσέξτε καλά γιατί θα πάθετε μεγάλο κακό και εσείς και ο αδελφός σας".

Μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προέκυψε -κατά το διαβιβαστικό- ότι το επίμαχο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από καρτοτηλέφωνο, το οποίο επίσης είχε καλέσει σειρά τηλεφώνων μεταξύ άλλων της οικογένειας Σμπώκου και γνωστών του.

Ενδιαφέρον προκαλεί κατάθεση κρατουμένου, σύμφωνα με την οποία: "όταν η φυλακή ήταν "ανοιχτή", δηλαδή κατά τον προαυλισμό των κρατουμένων, ο Bλαστός ανέβαινε συνεχώς στο δωματιάκι του φύλακα και από εκεί επικοινωνούσε με οποιοδήποτε κρατούμενο του ισόγειου χώρου της πτέρυγας. Ο Βλαστός κάποιες φορές είχε συναντηθεί και μιλήσει με το Σμπώκο", ενώ ο ίδιος κρατούμενος ανέφερε ότι κάποιοι ζήταγαν εκβιαστικά χρήματα από το
Ιω. Σμπώκο, χωρίς να τους κατονομάζει.

Απολογούμενη στις αρχές η "Λίτσα" αναφέρονται τα εξής: "ο Π. Βλαστός της είχε πει ότι ο πρώτος εκρηκτικός μηχανισμός που εξερράγη στην οικία του Ιω. Σμπώκου στις 16/4/2014 είχε τοποθετηθεί μετά από εντολή του Γ. Σκαφτούρου, αλλά επειδή δεν διέμενε κανείς σε αυτή ο Σμπώκος δεν φοβήθηκε. Για το λόγο αυτό ο Βλαστός έλεγε ότι έπρεπε να τοποθετήσει άλλο εκρηκτικό μηχανισμό στην αδελφή του Σμπώκου, για να φοβηθεί αυτός και να δώσει τελικά χρήματα στο Σκαφτούρο. Συγκεκριμένα ο Βλαστός της είχε πει: «θα πάρει από το Σμπώκο ο Γιαννάκης 2 - 3 εκατομμύρια ευρώ».".

Η "Λίτσα" μάλιστα, είπε στις αρχές ότι τις πληροφορίες ότι ο Σμπώκος είχε πολλά χρήματα και θα μπορούσε να δώσει ένα τέτοιο ποςό τις έδωσε στο Σκαφτούρο ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος το Σμπώκο τον είχε πολύ άχτι. Πιο συγκεκριμένα, κατά το έγγραφο, ο Σμπώκος σε άγνωστο χρόνο είχε παραλάβει μια βαλίτσα με δέκα εκατομμύρια ευρώ τα οποία προορίζοντας για τον Τσοχατζόπουλο αλλά δεν την έδωσε ποτέ.

Για το λόγο αυτό ο Τσοχατζόπουλος -όπως λέει- πληροφόρησε το Σκαφτούρο για τα χρήματα που είχε ο Σμπώκος και πιθανόν για τις διευθύνσεις κατοικίας των αδελφών του. Κατόπιν αυτών, η "Λίτσα" εκτίμησε στην κατάθεσή της πως από τα χρήματα που απαιτούσε ο Σκαφοτύρο εκβιαστιικά από το Σμπώκο προφανώς θα έπαιρνε κάποια μερίδιο και ο Τσοχατζόπουλος.

Κάποια άλλη στιγμή ο Βλαστός εμφανίζεται να της είχε πει ότι οι πληροφορίες για το Ιω. Σμπώκο είχε μάθει από το Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος επίσης κρατούνταν στη ΣΤ΄ Πτέρυγα, χωρίς όμως να της αναφέρει κάτι άλλο.

Ο Π. Βλαστός φέρεται να έχει επίσης, αναφέρει στη "Λίτσα" ότι ο Σμπώκος από τις μίζες των εξοπλιστικών είχε αποκομίσει 500 - 700 εκατ. ευρώ σε χρυσό και τα είχε σε τράπεζες στην Ελβετία. Το ποσό, που φέρεται ότι ζήταγε εκβιαστικά ο Σκαφτούρος, ήταν "ψίχουλα" αναλογικά με αυτά που είχε ο Σμπώκος, όπως αναφέρεται στο διαβιβαστικό.

7. Απόπειρα απόδρασης και οι σχέσεις με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Σύμφωνα με την κατάθεση της "Λίτσας", για την απόπειρα απόδρασης ο Βλαστός είχε επαφές με άτομα, μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Πριν την απόδραση η "Λίτσα" υποστήριξε ότι είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό της τους χώρους από την είσοδο της φυλακής έως το χώρου του επισκεπτηρίου, τους έδειξε στο Βλαστό και στη συνέχεια διάγραψε το υλικό. Κατά την πραγματοποίηση της σχεδιαζόμενης απόδρασης, φέρονται να είχαν συνεννοηθεί ο Βλαστός να έχει μαζί του το πιστόλι, ενώ στη συνέχεια, θα μετέβαινε στο επισκεπτήριο των μελών της οργάνωσης Πυρήνες της Φωτιάς με τα οποία θα συνεργαζόταν για την απόδραση.

Με την απειλή πιστολιού θα ανάγκαζε τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να άνοιξαν τις πόρτες, όπως και έκανε, αλλά φτάνοντας στην τελευταία ο σωφρονιστικός πρόλαβε και την έκλεισε.

Το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του Βλαστού φέρεται να του το είχε δώσει συγκατηγορούμενή του ένα μήνα νωρίτερα, μέσω σωφρονιστικού υπαλλήλου.

8. Ο ρόλος σωφρονιστικών και μεγαλοδικηγόρου

Τον έλεγχο και σχεδιασμό για την απόδραση εμφανίζεται να τον έχει ο Σκαφτούρος. Ο τελευταίος εμφανίζεται να δίνει εντολή σε άγνωστο άτομο να τους προμηθεύσει με οχήματα.

Αναφέρεται ότι: η "Λίτσα" μετέβη στο δικηγορικό γραφείο του Φρ. Ραγκούση όπου παρουσία του δωροδόκησε σωφρονιστικό υπάλληλο, ονόματι Βασίλης, με το χρηματικό ποσό των 1000 ευρώ, καθώς τους παρέδωσε απόρρητο έγγραφο της ΕΛΑΣ σύμφωνα με το οποίο ενημερώνονταν όλα τα καταστήματα κράτησης της χώρας ότι ο Βλαστός επίκειτο να αποδράσει από το κατάστημα Τρικάλων με τη βοήθεια ελικοπτέρου, η ακριβής οργάνωση της απόδρασης καθώς και τα άτομα που θα συμμετείχαν σε αυτή.

Μετά την απόπειρα αυτή ο Π. Βλαστός φέρεται να ανέφερε στη "Λίτσα" ότι θα επιχειρούσε και πάλι να αποδράσει είτε με ελικόπτερο που αυτή τη φορά θα αγόραζε είτε σκάβοντας κάτω από τη φυλακή.

Oι 37 κατηγορούμενοι είναι οι εξής:

Παναγιώτης Βλαστός, κρατούμενος στην Γ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Γιάννης Σκαφτούρος, κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Βασίλης Στεφανάκος, κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας

Ευαγγελία Βλαστού

Αδαμαντία Αγγελέτου συνήγορος Βλαστού

Ηλίας Γκιόκας προσωρινά κρατούμενος στη ΓΑΔΑ

Δημήτρης Χατζησταύρου

Ευάγγελος Ζαμπούνης κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Δημήτρης Σκαφτούρος αδερφός του Ιωάννη και έγκλειστος στο Ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Νίκος Σκαφτούρος πατέρας Ιωάννη

Κατερίνα Σκαφτούρου μητέρα Ιωάννη

Παναγιώτα ή Πένυ Καρπούζου

Χρήστος Πατουχέας ο απότακτος ΕΚΑΜίτης που προφυλακίστηκε ως συνεργάτης του Χριστόδουλου Ξηρού

Ιωάννα Χήρα

Πέτρος Λασιθιωτάκης

Σπύρος Δραβίλας, φυγόδικος, εμπλεκόμενος σε ληστείες τραπεζών και στην υποστηρικτική ομάδα του Μαζιώτη

Χαράλαμπος Μουστάκας έγκλειστος στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα

Μαρία Μουζακίτη

Γιώργος Σκάλκος, σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού

Άκης Τσοχατζόπουλος πρώην υπουργός και κρατούμενος για την υπόθεση με τις μίζες στα εξοπλιστικά

Σωτήρης Εμμανουήλ πρώην πρόεδρος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και κρατούμενος στην 6η πτέρυγα φυλακών Κορυδαλλού

Ευρυδίκη Χριστοδουλοπούλου

Ευκλείδης Θεοχαράκης κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών

Γεώργιος-Νεκτάριος Βερεσές

Κωνσταντίνος Μιχόπουλος κρατούμενος στις φυλακές Γρεβενών

Lezi Lorenc, Αλβανός κρατούμενος στις φυλακές Δομοκού

Feijulia Taulant Αλβανός

Παναγιώτης Στουρνάρας, Ανθυπαστυνόμος

Κρατούμενος στις φυλακές Λάρισας με το παρατσούκλι Μήτσος ή Δημήτρης

άγνωστος Αλβανός

Φραγκίσκος Ραγκούσης, δικηγόρος συνήγορος του Παναγιώτη Βλαστού

Ευστάθιος Πανάγου, γεννηθείς στην Κύπρο

Σωφρονιστικός υπάλληλος στις φυλακές Κορυδαλλού για τον οποίο είναι γνωστό μόνο το όνομα «Βασίλης»

Τρεις σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Κορυδαλλού και ένας από τις φυλακές Τρικάλων.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com