Κυριακή 10 Μαΐου 2015

«Ο καρκίνος του μαστού ΜΠΟΡΕΙ να ΝΙΚΗΘΕΙ»

Την Κυριακή 10 Μαίου η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB μαζί με το Άλμα Ζωής διαδίδει το μήνυμα




Την Κυριακή 10 Μαίου η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB συμμετέχει στο φετινό Sail For Pink και αγωνίζεται μαζί με το Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής Νομού Θεσσαλονίκης, κάνοντας την ελπίδα, πυξίδα ζωής. Η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB στηρίζει τη μεγάλη γιορτή όλων των συντελεστών, των φορέων και των ανθρώπων της πόλης που διαδίδουν το μήνυμα «Ο καρκίνος του μαστού ΜΠΟΡΕΙ να ΝΙΚΗΘΕΙ»

Όταν το κάλεσμα είναι η πρόληψη και μάλιστα σε μια μορφή καρκίνου με τα μεγαλύτερα ποσοστά θνησιμότητας, η ανταπόκριση όλων αποτελεί πράξη ευθύνης. Την ημέρα της εκδήλωσης στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λευκού Πύργου, ειδικοί συνεργάτες της κάρτας υγείας ΕΥ CLUB θα παρέχουν ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες ενώ θα διανεμηθούν σε οικογένειες, παιδιά και σε όλο τον κόσμο που θα συμμετέχει, κουπόνια για εξέταση πελματογραφήματος, εντελώς δωρεάν. Το ΕΥ CLUB αναγνωρίζοντας επίσης το τεράστιο έργο του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού Άλμα Ζωής, θα προσφέρει στη διάθεσή του, 80 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες.

Άλλωστε η κάρτα υγείας ΕΥ CLUB συμμετέχει καθημερινά στην προσπάθεια πρόληψης του καρκίνου του μαστού εξασφαλίζοντας για τα μέλη του, εξαιρετικά προνομιακές τιμές σε συγκεκριμένες εξετάσεις όπως ψηφιακές μαστογραφίες και υπερήχους μαστών.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com