Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΔΙΟΔΙΑ Ελεύθερη η διέλευση

Δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, θα είναι οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους το Σαββατοκύριακο, και στην Αττική Οδό την Κυριακή για τη συμμετοχή των πολιτών στο δημοψήφισμα.



Οπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός ο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών θα είναι δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, το Σαββατοκύριακο οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας: Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου Α.Ε. (Κεντρικός Αξονας ΠΑΘΕ ), Γέφυρα Α.Ε. (Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου), Νέα Οδός Α.Ε. (Ιόνια Οδός, Κεντρικός Αξονας ΠΑΘΕ) - Ολυμπία Οδός Α.Ε. (Βόρειος Αξονας Πελοποννήσου), Μορέας Α.Ε. (Κεντρικός Αξονας Πελοποννήσου), καθώς και σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).

Στην Αττική Οδό οι διελεύσεις χωρίς διόδια θα είναι την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.

Η διευκόλυνση αυτή ήρθε μετά τις συζητήσεις που είχε ο αναπληρωτής υπουργός με τους ιδιώτες παραχωρησιούχους των αυτοκινητοδρόμων.

Σε ό,τι αφορά τις ιδιωτικές αστικές και υπεραστικές οδικές συγκοινωνίες των ΚΤΕΛ θα ισχύσει έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com