Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


*Στις 10:00 συνέρχεται το β'-βάθμιο Συνοδικό δι' Αρχιερείς Δικαστήριο, προς εξέταση της υποβληθείσης Εφέσεως του τέως Μητροπολίτου Αττικής κ. Παντελεήμονος Μπεζενίτη

*Στις 10:00 Το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Περιβάλλοντος των Ηνωμένων Εθνών/ Μεσογειακό Σχέδιο Δράσης (UNEP/ MAP) οργανώνουν ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της Έκθεσης για την Κατάσταση του Περιβάλλοντος στη Μεσόγειο - Θα μιλήσει η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κα. Τίνα Μπιρμπίλη, η Αναπληρώτρια Συντονίστρια του UNEP/ MAP, κα. Maria Luisa Silva Mejias, καθώς και ο ειδικός γραμματέας Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων, κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης

*Στις 11:30 Ετήσια Διάσκεψη Τύπου της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων

*Στις12:00 Συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντ. Σαμαρά με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Ανδρ. Λοβέρδο

*Στις 12:00 Παρουσίαση έρευνας για τη διαφθορά στην Ελλάδα από το ελληνικό τμήμα της οργάνωσης Διεθνής Διαφάνεια *Στις 12:30 Ο πρόεδρος Γιώργος Κατσιμπάρδης και τα μέλη του ΔΣ της μη κερδοσκοπικής εταιρείας "Αθλητισμός χωρίς αναβολικά" παρουσιάζουν τους στόχους και τις δράσεις της εταιρείας

*Στις 17:00 Συνεδριάζει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, υπό την προεδρία του Γ. Παπανδρέου

Κοινοβουλευτικό έργο

Στις 10:00 (223) Εξεταστική Επιτροπή "ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ "SIEMENS" ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ": Εξέταση μαρτύρων.

Στις 11:00 (150) Επιτροπή ΘΕΣΜΩΝ & ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ:

α.Συζήτηση για την αλλαγή του ν.3213/2003 (Πόθεν έσχες).

β.Ακρόαση του Προέδρου της Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κ. Δημητρίου Παξινού, για θέματα Δικαιοσύνης.

Στις 12:00 (151) Εξεταστική Επιτροπή "ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ": Εξέταση μαρτύρων.

Στις 13:00 Γερουσίας Επιτροπή ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης "Σύγχρονες διατάξεις για την ελληνική ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις".

Στις 14:00 (150) Επιτροπή ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:

1."Κύρωση του Μνημονίου Κατανόησης για συνεργασία μεταξύ της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ινστιτούτου Διπλωματικών Σπουδών του Υπουργείου Εξωτερικών του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας".

2."Κύρωση του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Υπουργείου Εξωτερικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν".

 
website counter
friend finderplentyoffish.com