Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Χωρίς ταξί Τρίτη και Τετάρτη

Νέα πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν οι ιδιοκτήτες ταξί, ακινητοποιώντας τα οχήματά τους για το διάστημα από τις 5 το πρωί ώς τις 5 τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Οι αυτοκινητιστές εκφράζουν την αντίθεσή τους στις αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών στον τρόπο φορολόγησής τους και κατηγορούν την κυβέρνηση για δογματισμό που οδηγεί τον κλάδο τους σε αφανισμό.

Κατά το διήμερο της απεργίας περιορισμένος αριθμός ταξί θα διατίθεται για την εξυπηρέτηση πολιτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τα ραδιοταξί Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία των αυτοκινητιστών, στην περίπτωση που η κυβέρνηση επιμείνει στο σχέδιό της, θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας.

Σε στάση αναμονής φορτηγά - βυτία

Στο μεταξύ, στάση αναμονής τηρούν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων. Στην κοινή γενική συνέλευση των σωματείων τους που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα αποφάσισαν να μην προχωρήσουν προς το παρόν σε κάποιας μορφής κινητοποίηση και να επανέλθουν όταν η κυβέρνηση δημοσιοποιήσει τις προθέσεις της σχετικά με τον τρόπο φορολόγησής τους.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com