Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ν.Δ.: «Φταίει το υπουργείο Περιβάλλοντος για την Κορώνεια»

Eυθύνες στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, για τις καθυστερήσεις στα έργα της Κορώνειας, «είδαν» Μητσοτάκης - Ψωμιάδης, που επισκέφθηκαν την ενωτική τάφρο, από την οποία θα πηγαίνει νερό στη λίμνη.


Ο τομεάρχης Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αποτελεσματικότητα των έργων, που εκτελεί η νομαρχία και συνεχάρη τον Παναγιώτη Ψωμιάδη γιατί "παρά το γεγονός ότι το πρόβλημα της Κορώνειας ξεπερνά τις δυνατότητες της νομαρχίας, έχει κάνει μια ουσιαστική δουλειά παρέμβασης".

Ζήτησε μάλιστα, από τα αρμόδια υπουργεία να κινηθούν με την απαραίτητη ταχύτητα, έτσι ώστε το πρόβλημα αυτό να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης από την πλευρά του εξέφρασε την άποψη ότι "η σημερινή διοίκηση θα γεμίσει με νερό τη λίμνη και θα τη σώσει, μακριά από σκοπιμότητες και άλλες ατεκμηρίωτες θέσεις".

Τόνισε δε, ότι "η Πολιτεία να τρέξει, γιατί δυστυχώς καθυστερεί και σήμερα, καθυστερούν τα συναρμόδια υπουργεία και η περιφέρεια"
 
website counter
friend finderplentyoffish.com