Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

5 τόνοι τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης από το κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι. με τη στήριξη του ΕΥ CLUB

Μεγάλη προσέλευση, αυθόρμητη συμμετοχή και τελικά, προσφορά. Προσφορά 5 τόνων τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης για άπορα άτομα




Αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά του μεσημεριανού καλέσματος σε γεύμα-ούζο, του Κοινωνικού Παντοπωλείου «Μ.Α.Ζ.Ι. – Με αλληλεγγύη ζούμε ισότιμα» το Σάββατο 24 Μαΐου στο Bar Restaurant SHARK.

Την όμορφη εκδήλωση υποστήριξε το ΕΥ CLUB καθώς και άλλοι χορηγοί με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συγκέντρωση εσόδων προκειμένου να διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών των 1.500 απόρων ατόμων που κάθε μήνα υποστηρίζει το κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο πρόεδρος του ΜΑΖΙ, υφυπουργός παιδείας Κωνσταντίνος Γκιουλέκας και το Δ.Σ του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μ.Α.Ζ.Ι. υποδέχθηκαν φίλους και εθελοντές σ’ ένα κάλεσμα ευγένειας και ανθρωπιάς που σήμανε και την έναρξη του Καλοκαιριού.

Μια ακόμη πρωτοβουλία που καταδεικνύει αυτό που για το ΕΥ CLUB θεωρείται αυτονόητο:Με σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον Άνθρωπο και τις ανάγκες του και ταυτόχρονα με αλληλεγγύη και ομοψυχία, μπορούμε ν αντισταθούμε στην κρίση..



 
website counter
friend finderplentyoffish.com