Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Πάγος» από το Μαξίμου στην ανεξέλεγκτη Ζωή

Στο Μαξίμου έχουν εδώ και καιρό εντοπίσει το πρόβλημα και προς το παρόν έχουν επιλέξει να μην εμπλακούν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις ακόμη και στις περιπτώσεις που η κυρία Κωνσταντοπούλου με τη στάση και τις αποφάσεις της φέρνει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση, με το ποτήρι να «ξεχειλίζει» μετά το πρωτοφανές επεισόδιο με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από τη Βουλή.



Μία πρώτη απόδειξη των τεταμένων σχέσεων της προέδρου της Βουλής με το Μαξίμου ήρθε στις αρχές της εβδομάδας, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν δίστασε να την «αδειάσει», αναφορικά με τη θέση της ότι η συμφωνία της 20ής Φεβρουαρίου δεν αποτελούσε δεσμευτικό κείμενο για όλες τις πλευρές. Η κατάσταση οξύνθηκε όμως ακόμη περισσότερο στη συνεδρίαση του Προεδρείου της ΚΟ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες η δυσαρέσκεια για όλες τις κινήσεις της κυρίας Κωνσταντοπούλου βρέθηκαν στο επίκεντρο, με τον ίδιο τον πρωθυπουργό μάλιστα να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση της και τα προσκόμματα που βάζει στις προσπάθειες της κυβέρνησης.

Η φωτιά όπως φαίνεται έχει πλέον «ανάψει». Κρίσιμη χρονική συγκυρία ωστόσο για το πώς θα καταλήξει αυτό το μέτωπο, θεωρείται η στάση που θα κρατήσει η πρόεδρος της Βουλής απέναντι στην επικείμενη συμφωνία με τους δανειστές. Ενδεχόμενη διαφοροποίησή της είναι σίγουρο ότι θα προκαλούσε ισχυρές αναταράξεις όχι μόνο εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος, αλλά και γιατί θα μπορούσε να συσπειρώσει γύρω της αρκετούς ανένταχτους «διαφωνούντες».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com