Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ο ΖΥΘΟΣ διαλέγει τη συνταγή της Θεσσαλονίκης

Ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη της γεύσης είναι γεγονός.
Ότι όλοι σ’ αυτή την πόλη λίγο πολύ μαγειρεύουν καλά έως καλύτερα, είναι κάτι που συμβαίνει.




Ότι ο ΖΥΘΟΣ όμως αποφάσισε να δώσει σ’ όλους τους επίδοξους ερασιτέχνες σεφ τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν τη δική τους συνταγή είναι κάτι που θα συμβεί από 2 έως 30 Νοεμβρίου σε μία ακόμη εκδήλωση που διοργανώνει, αυτή τη φορά για τη «Συνταγή της Θεσσαλονίκης».

Η συγκεκριμένη δράση έμπνευσης και δημιουργίας που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Food Festival-διοργάνωσης του δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού, απευθύνεται σε κάθε Θεσσαλονικιό και Θεσσαλονικιά που έχει να προτείνει ένα δικό του/της «πιάτο» και πιστεύει ότι «το καλό, το όμορφο, το μοναδικό, έχουν δικαίωμα να το δοκιμάζουν όλοι».


Οι όροι του διαγωνισμού, απλοί: Προτείνετε τη συνταγή σας στο email του ΖΥΘΟΥ (zithos@zithos.gr) ή στο wall του Ζύθου στο Facebook (http://www.facebook.com/zithos) ή στο fax 2310284109, ή αφήστε την γραπτώς στα καταστήματα του ΖΥΘΟΥ (2 έως 24 Νοεμβρίου).

Οι 5 καλύτερες συνταγές θα διαγωνιστούν στις 4 Δεκεμβρίου 2011 στις 16:00 σε ειδική εκδήλωση στο ΝΤΟΡΕ, με κριτές αγαπημένους λάτρεις της ελληνικής κουζίνας όπως ο Διογένης Δασκάλου, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά και γνώστες του είδους όπως η Δέσποινα Μαυρομάτη του Ζύθου. Ο διαγωνισμός θα προβληθεί ζωντανά και μέσω live streaming στην σελίδα του Ζύθου (www.zithos.gr/live).

Το πιάτο που θα δημιουργήσει ο πρώτος νικητής θα «περάσει» στο νέο κατάλογο του Ζύθου στα Λαδάδικα και του ΝΤΟΡΕ, φέροντας μάλιστα το όνομά του! Όσο για το δεύτερο και τρίτο νικητή οι δικές τους συνταγές θα περάσουν στα εποχιακά μενού του ΖΥΘΟΥ φυσικά, επώνυμα!




Για περισσότερες πληροφορίες, στο site του ΖΥΘΟΥ www.zithos.gr
 
website counter
friend finderplentyoffish.com