Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ο αισθαντικός Σταύρος Παπασταύρου

Την Πέμπτη 7 Απριλίου Μόνο για μια νύχτα,στο ΞΕΦΩΤΟ




Όσοι αγαπούν το Μάνο Χατζιδάκι, όσοι μεγάλωσαν με Beatles και Bob Dylan κι όσοι εμπνέονται από τα παιδικά χαμόγελα, είναι βέβαιο πως αισθάνονται πολύ κοντά τους το συνθέτη, τραγουδοποιό κι ερμηνευτή Σταύρο Παπασταύρου. Μετά από περίπου έναν χρόνο ο αισθαντικός καλλιτέχνης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και στη μουσική σκηνή του ΞΕΦΩΤΟΥ για μία και μόνο εμφάνιση, την Πέμπτη 7 Απριλίου, στις 22.00.

Με «καμβά» δικά του τραγούδια δισκογραφημένα και ακυκλοφόρητα καθώς και τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, το πρόγραμμα της Πέμπτης θα περιλαμβάνει και ξένα αγαπημένα κλασικά κομμάτια, κυρίως από Rolling Stones, Beatles, Simon & Garfunkel, Bob Dylan, Joan Baez, αλλά και διάφορα άλλα από το Woodstock. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν ο Φώτης Θεοδωρίδης και ο Πέτρος Σατραζάνης, στο πιάνο ο Σάκης Κοντονικόλας και στην κιθάρα η Βασιλική Κανελλιάδου

Ο δημιουργικός Σταύρος Παπασταύρου
Με μια μουσική καριέρα που μετρά αρκετές «παραγωγικές» δεκαετίες, ο μουσικός, συνθέτης και ερμηνευτής Σταύρος Παπασταύρου, έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τη Φλέρυ Νταντωνάκη και το Μάνο Χατζιδάκι ενώ έχει συνθέσει μουσική για πολλά ντοκιμαντέρ, για παιδικές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές σειρές αλλά και για κινηματογραφικές ταινίες. Μεγαλώνοντας και ζώντας στην εποχή της ιδεολογικής άνθισης και της επανάστασης των Hippies, δεν θα μπορούσε να μην αγαπά όπως παραδέχεται ο ίδιος «τους Beatles, τους Rolling Stones και την Joan Baez». Όσο για εκείνους που τον «καθόρισαν», αναφέρει χωρίς δεύτερη σκέψη το Μάνο Χατζιδάκι και τους Beatles. Ταυτόχρονα έχει μια μακροχρόνια και πλούσια συνεργασία με τον Ευγένιο Τριβιζά, με τον οποίο έκανε και το δίσκο «Μίλα μου για μήλα», αλλά και διάφορα άλλα θεατρικά έργα, καθώς και μια τηλεοπτική σειρά. Από τις άγνωστες στον πολύ κόσμο πτυχές του είναι η γλωσσομάθειά του… «Ναι, η αλήθεια είναι ότι μιλάω πολλές γλώσσες και μεταφράζω κυρίως λογοτεχνικά κείμενα. Ωστόσο, στη μουσική είμαι αρκετά αυτοδίδακτος…»

Πέμπτη 7 Απριλίου,
Ο Σταύρος Παπασταύρου
στο ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ώρα έναρξης: 22.ΟΟ, Είσοδος 12€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911 Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα



 
website counter
friend finderplentyoffish.com