Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ιστορίες τρέλας στο... σύμπαν των Pokemon

Είτε ανήκετε στους λάτρεις των Pokemon, είτε όχι, γεγονός είναι ότι το Pokemon Go δεν έχει αφήσει (σχεδόν) κανέναν ασυγκίνητο.



Προκαλεί παγκόσμια φρενίτιδα και ενίοτε... φόνους, ληστείες, δυστυχήματα... Ιστορίες στο ιδιόμορφο σύμπαν των Pokemon που είναι όμως πραγματικές... Όταν ενας 8χρονος και ένας 17χρονος μπήκαν σε ένα σπίτι στη Γουατεμάλα για να πιάσουν ένα Pokemon, ο ιδιοκτήτης τους πέρασε για διαρρήκτες και πυροβόλησε σκοτώνοντας τον έναν.

Στο Σεντ Λούις, συνελήφθησαν τέσσερις νεαροί που σχεδίαζαν να ληστεύουν τα θύματά τους καθοδηγώντας τα σε ερημικές τοποθεσίες με δόλωμα «πολύτιμα» Pokemon. Στην Καλιφόρνια, δύο άνδρες έπεσαν στον... γκρεμό, κυνηγώντας Pokemon.

Στο Ορεγκον, ένας 21χρονος μαχαιρώθηκε ενώ κυνηγούσε Pokemon. Και το χειρότερο... δεν το κατάλαβε καν. Και στο Οχάιο, δύο άνθρωποι συνελήφθησαν επειδή μπήκαν παράνομα σε έναν ζωολογικό κήπο.

Το ζευγάρι θεώρησε λογικό να εισβάλει στη 1:30 το πρωί σε έναν ζωολογικό κήπο του Οχάιο για να πιάσει τα ψηφιακά πλασματάκια, συνελήφθη όμως αφού έγινε αντιληπτό από τις κάμερες ασφαλείας. Και οι ιστορίες τρέλας συνεχίζονται...

 
website counter
friend finderplentyoffish.com