Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Στο Μαξίμου «μετακομίζει» ο Γ. Τσίπρας

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ο Γιώργος Τσίπρας, ξάδελφος του Πρωθυπουργού, ο οποίος αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του στο υπουργείο Εξωτερικών και τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων. 


Ο κ. Τσίπρας θα αναλάβει χρέη διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του εξαδέλφου του πρωθυπουργού, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, οπότε θα αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα.
Επισημαίνεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας δεν αντικαθιστά κάποιον, καθώς δεν υπάρχει σήμερα στο οργανόγραμμα του πρωθυπουργικού γραφείου, διευθυντής οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού.
Κυβερνητικές πηγές παραπέμπουν στις επίσημες ανακοινώσεις, τις ερχόμενες ημέρες, για τις ακριβείς αρμοδιότητές του και δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι λόγος της μετακίνησής του είναι η κακή συνεργασία του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.
Πρόκειται, πάντως, για τη δεύτερη αλλαγή στο πρωθυπουργικό γραφείο τις τελευταίες ημέρες, μετά την τοποθέτηση του Θανάση Καρτερού στη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Θόδωρο Μιχόπουλο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com