Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πρόγνωση καιρού για: Δευτέρα 26/04/2010

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Κρήτη και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου περιμένουμε τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2010.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 14 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι - βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις 8 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί.

Αυξημένη συννεφιά με τοπικές βροχές στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις 8 μπ.

Παροδικές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com