Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Απογραφή στον ΟΑΕΕ

Πρόσκληση στους συνταξιούχους να προσέλθουν στις τράπεζες και στα ΕΛ.ΤΑ. για να απογραφούν έως τις 31 Δεκεμβρίου απηύθυνε χθες ο ΟΑΕΕ προειδοποιώντας ότι όσοι δεν απογραφούν, δεν θα συνεχίσουν να εισπράττουν τις συντάξεις τους.





Το ίδιο θα συμβεί και σε άλλους 3.000 συνταξιούχους που δεν έχουν δηλώσει ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Οπως ανακοίνωσε ο ΟΑΕΕ, για την απογραφή χρειάζονται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο σε ισχύ (για αλλοδαπούς), το ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων του τρίτου τριμήνου 2012, το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ) και οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ, (κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο υγείας ή επίδειξη γνωστοποίησης).

Από τη διαδικασία προσέλευσης στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ εξαιρούνται οι συνταξιούχοι που, λόγω αδυναμίας μετακίνησης, δεν μπορούν να προσέλθουν, ανήλικα τέκνα κάτω των 14 ετών, συνταξιούχοι που πληρώνονται μέσω πληρεξουσίου, όπως συνταξιούχοι κάτοικοι εξωτερικού ή συνταξιούχοι που τελούν σε κατάσταση μόνιμης ανικανότητας για δικαιοπραξία. Η απογραφή όλων αυτών θα γίνει από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους, στα κατά τόπους περιφερειακά τμήματα του Οργανισμού.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com