Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Μαΐου το 1ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή 65 εκθετών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό.




Στόχος του Φεστιβάλ είναι να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις τουρισμού να προβάλλουν και να προωθήσουν το προϊόν τους μια ανάσα πριν το καλοκαίρι, και παράλληλα, στους καταναλωτές να προγραμματίσουν οικονομικά τις διακοπές τους με την παροχή ελκυστικών προγραμμάτων και πακέτων διακοπών.

Τα τουριστικά τους προϊόντα θα παρουσιάσουν διάφοροι φορείς και επιχειρήσεις και ειδικότερα έντεκα Επιμελητήρια, πέντε Περιφέρειες, πέντε Δήμοι, δύο Αναπτυξιακές Εταιρίες και 40 ιδιώτες, όπως τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικοί οργανισμοί, αλλά και τουριστικές ενώσεις και φορείς.

Οι ξένες συμμετοχές προέρχονται από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, ενώ κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν και διάφορες πολιτιστικές και γαστρονομικές εκδηλώσεις.

Το Φεστιβάλ είναι μία πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και για τη διοργάνωση του συνεργάζονται η ΔΕΘ-HELEXPO και ο Οργανισμός Λιμένα Θεσσαλονίκης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του δήμου Θεσσαλονίκης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com