Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Χαλκιδική προτιμούν οι Έλληνες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Η Χαλκιδική είναι φέτος στην κορυφή των επιλογών των Ελλήνων που έχουν αποφασίσει να “δραπετεύσουν” το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.



Σύμφωνα με την ανάλυση της trivago που βασίζεται σε στοιχεία από τις αναζητήσεις που έγιναν από 1 Μαρτίου έως 14 Ιουνίου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 17 – 21 Ιουνίου 2016 με ελάχιστη διαμονή διανυκτερεύσεων, ο δημοφιλής προορισμός της βορείου Ελλάδος ξεπέρασε φέτος τη Μύκονο που είχε βρεθεί πέρσι στην πρώτη θέση. Σημειωτέον πως το 2015 η Χαλκιδική δεν ήταν καν στην πρώτη δεκάδα.

Στην τρίτη θέση των φετινών προτιμήσεων εμφανίζεται η Σαντορίνη, ενώ οι δύο μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις ολοκληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αφού η Αθήνα καταλαμβάνει την τέταρτη θέση και η Θεσσαλονίκη την πέμπτη. Ο πρώτος και μόνος προορισμός εξωτερικού της δεκάδας φαίνεται να είναι η Ρώμη, η οποία καταλαμβάνει την έκτη θέση. Στην έβδομη συναντάται η Λευκάδα, μια θέση πριν την Πάργα που διατηρείται και φέτος όγδοη, όπως και πέρυσι. Οι τελευταίες δύο θέσεις ανήκουν στα Χανιά και στη Θάσο.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com