Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-10:00 Χαιρετισμός του ΥΠΕΣΔΔΑ Πρ. Παυλόπουλου στην Ημερίδα του Υπουργείου για την παρουσίαση των δράσεων των Προγραμμάτων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Ένταξης και τους φορείς υλοποίησης .

-11:00 στο Παλαιό Ψυχικό, η ΓΓ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα θα επισκεφτεί την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

-11:00 στη Νομαρχία Πειραιά, πραγματοποιείται σύσκεψη με την εκπαιδευτική κοινότητα και την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση, για τον καθορισμό ενεργειών και λήψη μέτρων προετοιμασίας στα σχολεία για την αντιμετώπιση του ιού Α (Η1Ν1).

-11:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, συνάντηση του πρωθυπουργού με την πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη, Ελ. Γιαμαρέλου, την οποία θα συνοδεύει ο Υπουργός Υγείας Δ. Αβραμόπουλος

-12:00 στο Υφυπουργείο Αθλητισμού-Συνέντευξη Τύπου Γ. Ιωαννίδη για την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου

-13:00 Στο υπουργείο Απασχόλησης (Σταδίου), η Υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά θα συναντηθεί με τα Προεδρεία των ΓΣEΒΕΕ και ΕΣΕΕ

-13:00 Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει το Δίκτυο Συνδικαλιστών ΣΥΡΙΖΑ στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων (Σταδίου 29), για την ψήφιση της τροπολογίας σχετικά με τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

-13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός θα δεχτεί την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών μπάσκετ που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρόδου -20:30 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Εθελοντικός Οργανισμός για τα Παιδιά, εγκαινιάζει τα δύο νέα σπίτια του στην περιοχή της Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας, κληροδοτήματα του αείμνηστου Ιωάννη Συμεωνίδη.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com