Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-10:00 στα γραφεία του ΣΥΝ (Πλ. Ελευθερίας), αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, θα συναντηθεί με την πρόεδρο του Δικτύου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, πρώην Ευρωβουλευτή Μυρσίνη Ζορμπά. Η συνάντηση θα γίνει στα πλαίσια της καμπάνιας του Δικτύου, για τα Παιδιά -πρόσφυγες.

-11.00 στα γραφεία της Greenpeace, Κλεισόβης 9, στην Πλατεία Κάνιγγος η Greenpeace παρουσιάζει το Νέο Οδηγό Καταναλωτών για τα Μεταλλαγμένα σε ζωοτροφές (Ιούλιος 2009).

-11:00 στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νικόλαος Δένδιας συγκαλεί σύσκεψη όλων των Διευθυντών των σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

-11:30 στο Υπουργείο Εξωτερικών (Αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτης») παρουσιάζεται η εκστρατεία ενημέρωσης της UNICEF για την καταπολέμηση του παιδικού trafficking από τη Ντόρα Μπακογιάννη και το Λάμπρο Κανελλόπουλο.

- Τη Λάρισα και το Βόλο θα επισκεφθεί η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, όπου θα δει τους χώρους όπου θα κατασκευαστούν τα Μεσογειακά Χωριά, σε Λάρισα και Βόλο, για τους Μεσογειακούς Αγώνες 2013. Αρχικά η υπουργός θα έχει σύσκεψη στο Δημαρχείο της Λάρισας (12:30) και ακολούθως θα μεταβεί στο Βόλο, όπου θα παραστεί σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Νέα Ιωνίας (14:30).

-13:00 Στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας συνέντευξη τύπου του υπουργού, Αν. Παπαληγούρα

-13:30 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, θα δεχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο την Υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com