Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα με Μεϊμαράκη, Θεοδωράκη και Γεννηματά για τη συμφωνία

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους προέδρους της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Σταύρο Θεοδωράκη και Φώφη Γεννηματά είχε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας με αφορμή την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.




Οι κ.κ. Τσίπρας και Μεϊμαράκης συζήτησαν για τη συμφωνία με τους δανειστές, χωρίς ωστόσο να επεκταθούν στο περιεχόμενο της.

Σύμφωνα με κύκλους της ΝΔ, εφόσον η συμφωνία έλθει προς ψήφιση σε δύο άρθρα, αυτό συνιστά έλλειμμα δημοκρατίας όπως ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε παλαιότερα την κυβέρνηση Σαμαρά.

Τονίζουν ωστόσο ότι θα δουν τη συμφωνία και θα αποφασίσουν για τη στάση τους.

Σημειώνεται τέλος ότι στη 1.00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά την επικοινωνία του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού. πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Τσίπρας διευκρίνισε στο Στ. Θεοδωράκη ότι η επίσπευση ολοκληρωσης της συμφωνίας σκοπό έχει να υπερκεράσει τις σταθερές επιφυλάξεις του Βερολίνου.

Όσον αφορά την επικοινωνία του Α. Τσίπρα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, πληροφορίες θέλουν ο πρωθυπουργός να εκφράζει την ανησυχία του για το Eurogroup της Παρασκευής.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com