Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Σάββατα στο ΞΕΦΩΤΟ Έλα κι εσύ στην παρέα

Εδώ και 6 χρόνια, ανταμώνουμε, τα λέμε, τα τραγουδάμε, τα πίνουμε, το ξεφαντώνουμε. Κι αυτή όπως θα έλεγε κι ο ποιητής «δεν έχει τέλος η παρτίδα»



Έτσι και φέτος. Τα Σάββατα στο ΞΕΦΩΤΟ, η ζωή έχει κέφι. Έχει λυγμό. Έχει λαϊκό τραγούδι μέχρι το ξημέρωμα. Κι ένα αφιέρωμα σ’ όλους τους μεγάλους δημιουργούς, συνθέτες και στιχουργούς. Ο Φώτης Θεοδωρίδης και η Ντίνα Γιακουμάκου, ντουέτο εδώ και μια πενταετία στο Ξέφωτο, αλλά και η ανερχόμενη Ιωάννα Γιαννοπούλου, όλοι μαζί, προτρέπουν τον κόσμο να τραγουδήσει, να εκφραστεί, να διασκεδάσει.
Κοντά μας, η μπάντα μας, η απίθανη τετράς του Ξέφωτου, Παύλος Παφρανίδης, Σάκης Κοντονοκόλας, Χριστόδουλος Πουλιούδης και Δημήτρης Γουμπερίτσης.
Έλα κι εσύ στην παρέα
Γιατί για παρέα πρόκειται. Ή για μουσική συναγωγή. Ή ίσως για μουσικό στέκι. Ή για όλα αυτά και για πολλά άλλα ακόμη που αναγεννούν την έννοια της λαϊκής μπουάτ προσδίδοντάς της χαρακτηριστικά σύγχρονα, κρατώντας όμως κι εκείνα τα δικά της, ατόφια γνωρίσματα της εγγύτητας, της λιτότητας, του απέριττου. Όπως κι αν το χαρακτηρίσεις πάντως, το χάραμα βρίσκει τους θαμώνες χαμογελαστούς, να μουρμουράνε αγαπημένους σκοπούς και να φεύγουν αγκαλιασμένοι στα σοκάκια των Λαδάδικων

ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

Ώρα έναρξης: 23.00 Είσοδος 10€ με ποτό
Κρατήσεις: 6931091534 & 2314015911
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα



 
website counter
friend finderplentyoffish.com