Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Έως τις 6 Ιουλίου η παραλαβή της Βεβαίωση Πρόσβασης για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Έως τις 6 Ιουλίου πρέπει να φροντίσουν να παραλάβουν τη Βεβαίωση Πρόσβασης από το Λύκειό τους, οι μαθητές της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου και οι απόφοιτοι που έλαβαν μέρος στις φετινές εξετάσεις, καθώς και οι μαθητές της τελευταίας τάξης του ΕΠΑΛ (Ομάδα Β΄), δεδομένου ότι μετά την ημερομηνία αυτή τα σχολεία κλείνουν λόγω των καλοκαιρινών διακοπών


Η Βεβαίωση Πρόσβασης είναι απαραίτητη στους υποψηφίους για την έγκαιρη κατάθεση του μηχανογραφικού δελτίου. Όπως τονίζει το υπουργείο Παιδείας, η κατάθεση των μηχανογρφικών για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα γίνεται στις κατά τόπους Δ/νσεις ή Γραφεία Δ.Ε. στο χρονικό διάστημα που έχει καθοριστεί (1- 20 Ιουλίου).

Παράλληλα το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων υπογραμμίζει ότι οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών που επιθυμούν να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο για το 10% των θέσεων εισακτέων πρέπει να βεβαιωθούν πριν τις 6 Ιουλίου ότι είναι κάτοχοι της πρωτότυπης Βεβαίωσης Πρόσβασης, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να καταθέσουν μηχανογραφικό δελτίο.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com