Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Το WhatsApp καταργεί την ετήσια συνδρομή

Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp δεν θα ζητάει πλέον από τους συνδρομητές του να πληρώνουν την ετήσια συνδρομή του 1 δολαρίου, όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής του Jan Koum, κατά τη διάρκεια του DLD conference.




Οπως τόνισε, μπορεί το ποσό αυτό να είναι μικρό, αλλά αποτρέπει πολλούς από το να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή και ειδικά όσους δεν χρησιμοποιούν κάρτες για να πληρώσουν.

Η νέα πολιτική θα εφαρμοστεί άμεσα, ωστόσο όσοι ήδη έχουν πληρώσει ήδη την συνδρομή τους δεν θα έχουν επιστροφή χρημάτων.

Αφού όμως καταργείται η συνδρομή αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα βρεθούν αντιμέτωποι με καταιγισμό... διαφημίσεων; Οι υπεύθυνοι απαντούν κατηγορηματικά όχι.

Οπως ειπε ο Koum, το WhatsApp θα δοκιμάσει «εργαλεία που σου επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσεις για να έρθεις σε επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που εσύ θέλεις». Θα μπορείς δηλαδή να στείλεις μήνυμα στην τράπεζά σου ή την αεροπορική εταιρεία.

Οπως αποσαφήνισε δεν θα ενεργοποιήσει third-party διαφημίσεις μέσα στην υπηρεσία. Κάτι στο οποίο η υπηρεσία επιμένει εδώ και χρόνια, υποστηρίζοντας ότι «όταν έρχεται η διαφήμιση, ο χρήστης γίνεται το προϊόν».

 
website counter
friend finderplentyoffish.com