Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Παραμένει επικεφαλής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Σφακιανάκης - Ανακλήθηκε η μετακίνηση

Παραμένει επικεφαλής στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μανώλης Σφακιανάκης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανακοίνωση της μετάθεσης του υστον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού.



Το μεσημέρι της Πέμπτης - και ενώ κυβερνητικές πηγές από τις Βρυξέλλες διέξευδαν την οποιαδήποτε αλλαγή της απόφασης - εκδόθηκε σήμα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι η μεταθεση του Μανώλη Σφακιανάκη στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού ανακαλείται.

Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, «έγινε δεκτή η προσφυγή του υποστρατήγου Σφακιανάκη Εμμανουήλ και ακυρώθηκε η τοποθέτηση του στον Κλάδο Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α.» και επομένως παραμένει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η χθεσινοβραδινή απόφαση της μετακίνησής του έσκασε σαν βόμβα προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο ίδιος κατάθεσε την Πέμπτη προσφυγή κατά της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας είχε αποδώσει από το βήμα της Βουλής την απόφαση στις... «δημόσιες σχέσεις» του υποστρατήγου Σφακιανάκη, ο οποίος στη διάρκεια της θητείας του παρουσίασε σημαντικό έργο και επιτυχίες.

Τόσο οι μετακίνηση Σφακιανάκη όσο και οι δηλώσεις Τόσκα φέρονται να προκάλεσαν τριβές στο εσωτερικό της κυβέρνησης, με τον πρωθυπουργό να εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ενοχλημένος για το χειρισμό της υπόθεσης, που πέραν των πολιτικών διαστάσεων που έλαβε, έκανε το Διαδίκτυο να πάρει φωτιά με ιδιαίτερα αιχμηρά σχόλια.

Για την ιστορία, στη θέση του πρoϊσταμένου του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού/Α.Ε.Α., τοποθετήθηκε ο ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης, ο οποίος μέχρι σήμερα υπηρετούσε στην Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης, απο το Αρχηγείο ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις όλων των ταξίαρχων και αναμένονται οι τοποθετήσεις των αστυνομικών διευθυντών.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com