Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΑ «ΑΞΕΧΑΣΤΑ» ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ

«Μια φωνή δωρική». «Μια φωνή βαθιά ελληνική». «Μια ντόμπρα φωνή με μεγάλες φυσικές ικανότητες» Όπως κι αν χαρακτηρίστηκε το φωνητικό μεγαλείο της Βίκυς Μοσχολιού στα χρόνια που πέρασαν, η αλήθεια είναι πως σπάνια συναντάς φωνές με αυτή την ασυνήθιστη δύναμη και αυτόν τον ενστικτώδη συναισθηματισμό.



Με αυτές τις σκέψεις, γεννήθηκε στους ανθρώπους του ΞΕΦΩΤΟΥ, η επιθυμία της δημιουργίας μιας βραδιάς αφιερωμένης στη ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ. Οι εξαιρετικοί μουσικοί υπήρχαν, ο χώρος υπήρχε αλλά κυρίως υπήρχε η «Φωνή» της Ντίνας Γιακουμάκου η οποία μπορούσε να αποδώσει με σεβασμό αλλά ταυτόχρονα με «έκταση και όγκο» τα αξέχαστα τραγούδια της μεγάλης ερμηνεύτριας. Κι όπως κάθε επιθυμία αποτελεί κίνητρο για έμπνευση και δημιουργία, έτσι και στο ΞΕΦΩΤΟ, όλα μετά, ήρθαν αβίαστα…
Αυτή την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου (23.00) αν αναρωτιέστε «Πώς έφυγες», αν αισθάνεστε ότι «Χάθηκε το φεγγάρι», αν κοιτάτε στον ουρανό και σιγομουρμουρίζετε «Ένα αστέρι πέφτει-πέφτει» ή αν νιώθετε κάποιες φορές «Άνθρωποι μονάχοι», στη μουσική σκηνή ΞΕΦΩΤΟ θα διαπιστώσετε πως είναι πολλοί που μοιάζουν μαζί σας..
Αυτή την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 11μμ
ΤΑ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΚΥΣ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ
Στο πρόγραμμα, όλα τα «μεγάλα» τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού, τραγούδια που πλέον σπάνια ακούγονται, σε εξαιρετικές ενορχηστρώσεις του Σάκη Κοντονικόλα. Με την πληθωρική ερμηνεία της Ντίνας Γιακουμάκου. Στην κιθάρα ο Κώστας Ματσίγκος, στο μπουζούκι ο Παύλος Παφρανίδης, στο μπάσο ο Λεωνίδας Κυρίδης, στο ακορντεόν ο Ζωγράφος Σταυρίδης, στο πιάνο και στις ενορχηστρώσεις ο Σάκης Κοντονικόλας.

Είσοδος 10€ με ποτό

Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Τηλ 2314015911 & 6931091534






 
website counter
friend finderplentyoffish.com