Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

Στη Βουλή άλλες δύο Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για ενίσχυση πληττόμενων

Στη Βουλή κατατέθηκαν άλλες δύο Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες θεσπίστηκαν επιπλέον φορολογικά και οικονομικά μέτρα ενίσχυσης πληττόμενων λόγω του κορονοϊού, στα μέσα Απριλίου και αρχές Μαΐου. Με τις ΠΝΟ ενισχύθηκε περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας με πρόσληψη επιπλέων 1.800 νοσηλευτών και γιατρών σε οργανικές θέσεις. 



Μεταξύ των μέτρων που ελήφθησαν με τις εν λόγω ΠΝΠ είναι και η ενίσχυση ύψους 15 εκατ. ευρώ για επιχορήγηση φορέων, επιχειρήσεων, φυσικών προσώπων και αυτοαπασχολούμενων στον χώρο του σύγχρονου Πολιτισμού.

Με την κύρωση "α) της από 13.4.2020 Π.Ν.Π. ΄΄Μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις΄΄ (Α΄ 84) και β) της από 1.5.2020 Π.Ν.Π. ΄΄Περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα΄΄ (Α΄ 90) και άλλες διατάξεις" ακόμα διευρύνθηκαν οι δικαιούχοι της επιστρεπτέας προκαταβολής.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com