Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Η ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις της ημέρας.


- 08:00 Στο Σέιχ Σου, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης θα επισκεφθεί το κλιμάκιο της πυροσβεστικής που βρίσκεται στην περιοχή.

- 08:30 Στο ΕΒΕΑ, διοργανώνεται ημερίδα από το Ινστιτούτο Ενέργειας για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα, την Ενέργεια και την Απασχόληση.

- 10:00 Στα γραφεία του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Πρέσβη της Κούβας και τον Πρέσβη της Βενεζουέλας, για να ενημερωθεί σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Ονδούρα.

- 10:45 Στο Βελιγράδι, ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με το Σέρβο ομόλογό του, Μπόρις Τάντιτς. Στις 20:00 θα παρακαθήσει σε επίσημο δείπνο, προς τιμήν του.

- 12:00 - 15:00 Στάση εργασίας των εργαζόμενων στα ΜΜΕ

- 12:00 Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, υπό την προεδρεία του Γιώργου Παπανδρέου.

- 12:00 Στο αναψυκτήριο "Υάδες", στο Αττικό Άλσος, συνέντευξη Τύπου δίνει η Υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς,Ντίνα Μπέη, με την ευκαιρία έναρξης του "3ου Αθηναϊκού Φεστιβάλ Αττικού Άλσους".

- 12:30 Στην Αθήνα, ο Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Φ. Σαχινίδης παραχωρούν συνέντευξη Τύπου με θέμα: "Το κόστος των κυβερνητικών πολιτικών στο εισόδημα των πολιτών - Έρευνα του τομέα Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ".

- 13:00 Στο υπουργείο Πολιτισμού, ο Αντώνης Σαμαράς παραχωρεί συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις "Πρέσπες 2009".

- 13:00 Στο Μέγαρο Καρατζά στην Αθήνα, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μιλήσει σε ενημερωτική εκδήλωση για την απαγόρευση του καπνίσματος που διοργανώνει το ινστιτούτο Prolepsis.

- 15:30 Στην Αλεξανδρούπολη, θα πραγματοποιεί η κλήρωση της Σούπερ Λίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

- 14:00 Στο υπουργείο Παιδείας. Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος θα συναντηθεί με την πρώην διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Γκράβας, Στέλλα Πρωτονοταρίου.

- 19:00 Στα Προπύλαια, πραγματοποιείται πορεία για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.

- 19.00 Ομιλία του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην ανοικτή συνεδρίαση της 34ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας (ΣΕΒΕ) με θέμα: "Στρατηγική Συνδυασμένων Μεταφορών στη Βόρεια Ελλάδα και οι Νέες Εμπορευματικές Υπηρεσίες του ΟΣΕ".

- 19:00 Στα γραφεία ΣΥΝ στο Ηράκλειο θα γίνει συνάντηση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Ηρακλείου, Αλέκου Αλαβάνου με μέλη του Συνδέσμου Γουρνών για την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον, με θέμα τα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής των Γουβών.

- 19:30 Στο Άγαλμα του Βενιζέλου στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται από την Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, το 2ο Φεστιβάλ Ελλήνων και Μεταναστών Εργατών.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com