Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Φεστιβάλ στη σκιά του Ολύμπου

Στη σκιά του Ολύμπου διοργανώνεται φέτος για πρώτη χρονιά το Olympus Party: ένα νεανικό, κατασκηνωτικό, τριήμερο φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Δίου (Πιερίας). Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι το Olympus Party να γίνει σύντομα ο αγαπημένος φεστιβαλικός προορισμός των νέων όλης της Ελλάδας!


Στο φετινό εναρκτήριο Olympus Party που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 3 έως την Κυριακή 5 Ιουλίου, δίνουν συναυλίες τρία μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής (Χάρις Αλεξίου 3 Ιουλίου, Αλκίνοος Ιωαννίδης στις 4 Ιουλίου και Δήμος Αναστασιάδης στις 5 Ιουλίου).
«Αν είστε fan της καλής ελληνικής μουσικής αλλά και από εκείνους που λατρεύουν τις διάφορες μορφές εναλλακτικού τουρισμού, όπως την τοξοβολία, το paintball, το flying fox, την ιππασία, τα αλεξίπτωτα πλαγιάς, την ποδηλασία βουνού κ.α., η συνδυαστική πρότασή μας ακούσει στο όνομα Olympus Party», επισημαίνει ο Δήμος Δίου, φιλοδοξία του οποίου είναι, το Olympus Party να γίνει σύντομα ο αγαπημένος φεστιβαλικός προορισμός των νέων όλης της Ελλάδας.
Εισιτήρια για τις συναυλίες πρωπουλούνται: Κατερίνη (Πλατεία Ελευθερίας), Κονταριώτισσα (ΚΕΠ Δήμου Δίου), Δίον (Κέντρο Ψηφιδωτών).
 
website counter
friend finderplentyoffish.com