Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Ανησυχία στο ΠΑΣΟΚ για την Εμπορική

Ανησυχία για τις προοπτικές και την βιωσιμότητα της Εμπορικής εξέφρασε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, μετά από ενημερωτική συνάντηση που είχε με το Σύλλογο Εργαζομένων της τράπεζας.


"Η συρρίκνωση αυτή σηματοδοτείται από τη συνεχή απώλεια μεριδίου της στην ελληνική αγορά, κλείσιμο υποκαταστημάτων, πώληση περιουσιακών στοιχείων καθώς και ύπαρξη και εκτέλεση προγράμματος εθελουσίας εξόδου για 1.500 εργαζόμενους έως τώρα, αλλά και πρόβλεψη για άλλους 1.500 εργαζόμενους, έως το 2011", σημείωσε, κάνοντας αναφορά στις προοπτικές της τράπεζας και τις κινήσεις της διοίκησης.

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι η ανησυχία της εστιάζεται στις επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της Τράπεζας στην Ελλάδα, στην διασφάλιση του ανταγωνισμού στην χρηματοπιστωτική αγορά, στην απώλεια θέσεων εργασίας και στις αρνητικές επιπτώσεις των εξελίξεων αυτών για τα ασφαλιστικά ταμεία που έχουν ήδη επιβαρυνθεί με τις μέχρι σήμερα χαριστικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης προς τις Τράπεζες. "Για τους λόγους αυτούς έχουμε ζητήσει τόσο από τη Διοίκηση της Εμπορικής Τράπεζας όσο και από το Σύλλογο Εργαζομένων πλήρη ενημέρωση", πρόσθεσε.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com