Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Ατζέντα της ημέρας

Όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και συναντήσεις


-09:30 ο Προκόπης Παυλόπουλος, θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα: "Κεντρική Επιτροπή Απλούστευσης Διαδικασιών (ΚΕΑΔ): Αποτελέσματα - Προοπτικές", την οποία διοργανώνει το Υπουργείο Εσωτερικών.

-11:00 Πύργος. Η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Φάνη Πάλλη Πετραλιά θα εγκαινιάσει, μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Μειμαράκη, το 2ο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης των Ενόπλων Δυνάμεων, στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνίας (ΣΕΤΤΗΛ).

-12:00 στην αίθουσα της ΚΟΑ του ΚΚΕ η Αλέκα Παπαρήγα δίνει συνέντευξη Τύπου για τη χρηματοδότηση των κομμάτων

-12:00 Στο υπουργείο Ανάπτυξης συνέντευξη Τύπου του Κωστή Χατζηδάκη, με θέμα την παρουσίαση τριών νέων προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας στο πλαίσιο του "Επιχειρώ 2009", που εντάσσεται στο ΕΠΑΝ ΙΙ.

-13:00, Προεδρικό Μέγαρο. Ο Κάρολος Παπούλιας θα δεχτεί τον υπουργό Υγείας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

-13:00 Στη Βουλή ο Πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Ινστιτούτου Γεωλογικών και μεταλλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε)

-14:00, Προεδρικό Μέγαρο. Ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με Πρόεδρο των Special Olympics Ελλάς, Ιωάννα Δεσποτοπούλου.

-15:00, Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους στον "Ελεύθερο Τύπο" και το "City", στα γραφεία της εφημερίδας

-19:30 Γλυφάδα. Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, θα τελέσει τα εγκαίνια του 5ου «Περιφερειακού Γραφείου ΕΒΕΑ».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com