Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Tα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας

Στη δημοσιότητα έδωσε η Λαϊκή Ενότητα τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου, στα οποία όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, είναι «κυρίαρχη είναι η παρουσία της ελληνικής νεολαίας, των γυναικών, των εκπροσώπων κοινωνικών κινημάτων και του συνδικαλιστικού κινήματος».



Ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Λαφαζάνης θα είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων Αττικής και Β Πειραιώς. Στην Α Αθηνών θα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και στη Β ο Δημήτρης Στρατούλης. Στη Β Πειραιώς θα είναι επικεφαλής ο Στάθης Λεουτσάκος.

Στην Αττική πίσω από τον κ. Λαφαζάνη τοποθετείται η κυρία Ραχήλ Μακρή. Η βουλευτής πάντως επιθυμούσε να παραμείνει στην Κοζάνη. Όμως, της ασκήθηκαν ισχυρές πιέσεις να «κατέβει» στην Αττική καθώς για να ενισχυθούν τα κεντρικά ψηφοδέλτια αλλά και για να «απελευθερωθεί» η πρώτη θέση της Κοζάνης για την κυρία Ευγενία Ουζουνίδου.

Όμως, η τοποθέτηση της κυρίας Μακρή στην Αττική προκάλεσε την «μετακόμιση» του κ. Αλέκου Καλύβη στην τέταρτη θέση του ψηφοδελτίου της Β’ Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια διεκδικούν έδρα – με σειρά προτεραιότητας – οι:Δημήτρης Στρατούλης, Νάντιας Βαλαβάνη και Κώστας Ησυχος ενώ ο κ. Πέτρος Παπακωνσταντίνου θα τοποθετηθεί πιθανότατα στην τελευταία θέση. Στην Α’ Αθηνών ηγείται η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ακολουθεί η Μαρια Μπόλαρη και συνεχίζει η Δεσποινα Σπανου.

Επιπροσθέτως, σε «ναυάγιο» φαίνεται πως οδηγήθηκε η εκλογική συνεργασία με τον κ. Αλέκο Αλαβάνο καθώς δεν έγινε κατορθωτό να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο της περιφέρειας Ιωαννίνων.

Επικεφαλής στο Ηράκλειο ο Μιχάλης Κριτσωτάκης και στα Χανιά ο Γιώργος Ρωμανιάς (5ος) στην Καστοριά ο κ. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, στην Φθιώτιδα ο Βασίλης Κυριακάκης.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com