Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Σφοδρή σύγκρουση Ν. Παππά - ΝΔ για τις τηλεοπτικές άδειες

Σφοδρή αντιπαράθεση προέκυψε μεταξύ του υπουργού Επικράτειας Νίκου Παππά με την Νέα Δημοκρατία, με αφορμή της θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση οφείλει να περιμένει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τη νομιμότητα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες πριν προχωρήσει στη δημοπρασία.



Σε δήλωσή του, ο κ. Παππάς ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει άμεσα τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Σημειώνει πως η κυβέρνηση σέβεται τη Δικαιοσύνη και τις αποφάσεις της επικαλούμενος οτι το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τα αιτήματα ασφαλιστικών μέτρων των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών κατά του διαγωνισμού. «Μήπως η ΝΔ επιθυμεί να αγνοήσουμε την απόφαση διότι δεν είναι αρεστή σε κάποιους ιδιοκτήτες;» κατέληξε ο κ. Παππάς.
«Συστήνουμε στον υπουργό - καναλάρχη όταν ερμηνεύει τις απόψεις της Νέας Δημοκρατίας υπό το σχήμα ‘υπέρ ή κατά’ των καναλαρχών να μην κρίνει κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια», απάντησε δηκτικά η ΝΔ.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι υπέρ ή κατά των καναλαρχών γιατί πολύ απλά είναι με τη νομιμότητα, τη διαφάνεια και την πολυφωνία. Αυτή είναι η διαφορά μας με τον κ. Παππά", αναφερει και κατηγορεί τον υπουργό Επικρατείας ότι λέει μισές αλήθειες καθώς αποκρύπτει ότι η αίτηση αναστολής δεν αποτελεί «πρόκριμα» για την απόφαση της Ολομέλειας.
Εν κατακλείδι. Ο κ. Παππάς είτε λέει ψέματα, είτε αγνοεί βασικές αρχές του Δικαίου. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνος είναι», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.


 
website counter
friend finderplentyoffish.com