Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Κλείνουμε σεζόν και.. «τα πίνουμε, τα τραγουδάμε και τα…χορεύουμε»

Με Φώτη Θεοδωρίδη & Ντίνα Γιακουμάκου
Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο ΞΕΦΩΤΟ



Η μουσική σεζόν ολοκληρώνεται κι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ΞΕΦΩΤΟ, το γιορτάζει! Ο Φώτης Θεοδωρίδης και η Ντίνα Γιακουμάκου, το γνωστό κι αγαπημένο δίδυμο που ξεκίνησε την Μουσική Σκηνή της Πόλης, μας καλούν να..πιούμε την κάβα και να καλωσορίσουμε το φετινό Καλοκαίρι, με την περιβόητη τρέλα και το κέφι τους.

Ελάτε κι εσείς στην μεγάλη παρέα, για να «γράψουμε ιστορία» στη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Αφήστε πίσω σας τα προβλήματα και μετατρέψτε τα «αχ» της καθημερινότητάς μας σε «ώπα» και «άλα», σε μια μουσική βραδιά γεμάτη λατρεμένα τραγούδια ακόμη και παραγγελιές.  

Στο γλέντι συμμετέχουν με μεγάλο κέφι - απ' ό,τι μας είπαν - ο Ηλίας Βελλής, μπουζούκι, ο Σάκης Κοντονικόλας στο πιάνο, ο  Γιώργος Βαρτσάκης στην κιθάρα και ο Γιάννης Κύρμος, μπάσο.

*Σημείωση: Η βραδιά έχει ώρα έναρξης αλλά ΟΧΙ ώρα λήξης. Επομένως, καλά ξημερώματα!


                                              ΞΕΦΩΤΟ. Συνήθεια…ασυνήθιστη!

                                                    Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα

 

 

 


Ώρα Έναρξης 23.00                                                                                          Κρατήσεις: 6931091534, 2314015911    

 

Τιμή α΄ποτού 10€                                                                                    Υπεύθ. Τύπου, Χριστίνα Τσόρμπα   
 
website counter
friend finderplentyoffish.com