Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Apple: Παρουσίασε το νέο iPhone 11 και νέες συνδρομητικές υπηρεσίες

Το νέο iPhone 11, την ανανεωμένη σειρά των Apple Watch καθώς και δύο νέες συνδρομητικές υπηρεσίες για παιχνίδια και τηλεόραση παρουσίασε η Apple στο ετήσιο συνέδριο στα κεντρικά της γραφεία στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.


Όπως ανακοίνωσε ο αμερικανικός κολοσσός, το iPhone 11 ξεκινά στα $699, τιμή μειωμένη κατά $50 από το προηγούμενο μοντέλο και έρχεται με αρκετά νέα χαρακτηριστικά. Ειδικότερα:
Το σχέδιο έχει ανθεκτικό γυαλί (tough glass)
Έρχεται σε έξι νέα χρώματα
Η οθόνη είναι 6,1 ίντσες
Έχει λειτουργία "Tap to wake"
Υποστηρίζει ήχο Dolby Atmos
Οι νέες κάμερες είναι διπλές με νέους ευρυγώνιους φακούς
Διαθέτει νέα υπερ-ευρυγώνια κάμερα

Παρουσίασε επίσης τα iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max, "τα πιο ισχυρά και προηγμένα τηλέφωνα που έχουμε κατασκευάσει ποτέ", όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Apple, Phil Schiller, κατά την παρουσίαση των συσκευών.
Apple iPhone11
Οι συσκευές είναι από ανοξείδωτο χάλυβα και γυαλί, διαθέτουν ένα σύστημα τριών καμερών και έρχονται σε τέσσερα χρώματα. Οι τιμές ξεκινούν από τα $999 και $1,099 αντίστοιχα.
Στις 19 Σεπτεμβρίου η συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών
Η Apple Inc. ανακοίνωσε στο ετήσιο συνέδριο που πραγματοποιεί στα κεντρικά της γραφεία ότι στις 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά μία συνδρομητική υπηρεσία παιχνιδιών που θα κοστίζει $4,99 το μήνα.
Η προσφορά θα αφήνει τους χρήστες να εγγράφονται σε ένα πακέτο παιχνιδιών χωρίς διαφημίσεις για iPhones, iPads, Macs και Apple TVs. Θα έχει ένα μήνα ελεύθερη δοκιμαστική χρήση.
Η Apple ανακοίνωσε ότι έχει ήδη εξασφαλίσει πάνω από 100 αποκλειστικά παιχνίδια για την υπηρεσία, ενώ νέοι τίτλοι θα παρουσιάζονται κάθε μήνα.
AppleArcade

Συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης Apple TV+ θα ξεκινήσει την 1η Νοεμβρίου στα$4,99 το μήνα.
Η υπηρεσία θα είναι δωρεάν για ένα χρόνο με την αγορά νέων συσκευών Apple, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας,  Tim Cook, ενώ πρόσθεσε ότι η νέα υπηρεσία θα εστιάσει σε νέες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές.
Σύμφωνα με τους αναλυτές το Apple TV+ θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 100 εκατ. συνδρομητές μέσα στην επόμενη πενταετία, απειλώντας την κυριαρχία των Netflix και Amazon.
 
Appletv

Ανανεωμένα μοντέλα Apple Watch
Η Apple παρουσίασε επίσης τα ανανεωμένα μοντέλα Apple Watch τα οποία έρχονται με κεραμικό περίβλημα ή περίβλημα από τιτάνιο και μια νέα οθόνη που παραμένει πάντα αναμμένη ενώ ενσωματώνουν νέα τεχνολογία για χαμηλότερη κατανάλωση.
Τα νέα μοντέλα, που λέγονται Series 5, θα ξεκινούν από $399. Θα έχουν επίσης αισθητήρα για πυξίδα για βελτιωμένες οδηγίες στους χάρτες καθώς και μια εφαρμογή για πυξίδα.
Η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι θα μειώσει τις τιμές στα ρολόγια της Series 3 στα $199.
Apple watch

Οι μετοχές του τεχνολογικού κολοσσού έκλεισαν σήμερα με άνοδο 1,2% στα 216,70 δολ.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com