Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Χαμός στη Βουλή: Ο «τρελός» Άδωνις και η «κυρία με το παλτό»

Κωμικοτραγική τροπή έχουν πάρει οι αντιπαραθέσεις των πολιτικών στη Βουλή, όπως αποδεικνύεται και από την ανταλλαγή... κομπλιμέντων μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Αδωνι Γεωργιάδη, με τον πρώτο να αποκαλεί «τρελό» τον δεύτερο και τον πρόεδρο της Βουλής να προσπαθεί να τους επαναφέρει στην... τάξη!




Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας από το βήμα της Βουλής και αναφερόμενος στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στα κανάλια, τόνισε πως ο ίδιος έχει ζητήσει επανειλημμένα την εμφάνιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε τηλεοπτικές εκπομπές και πως πολλοί δημοσιογράφοι τους έχουν καλέσει, αλλά εκείνοι δεν έχουν προσέλθει!

«Για εσάς συγκεκριμένα κύριε Κασιδιάρη είχαμε ραντεβού στην εκπομπή του κυρίου Κουβαρά στη ΝΕΤ και δεν ήρθατε και μάλιστα ήμασταν όλοι οι άλλοι παρόντες και εσείς ζητήσατε να βγείτε μόνος σας, αφήστε λοιπόν τις καταγγελίες περί ΕΣΡ και μη χάνετε την ψυχραιμία σας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση αποκάλεσε τρελό τον Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ ακολούθησε και φραστικό επεισόδιο με τον Θανάση Νάκο.

«Θα ηρεμήσετε ή θα διακόψω τη συνεδρίαση», έλεγε και ξανάλεγε ο κ. Νάκος, αλλά μάταια, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φωνάξει, απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής: «Απειλές δεν δέχομαι εγώ. Εκεί που ξέρεις τις απειλές. Και μην παίρνεις αυτό το ύφος σε μένα...».

Εν τω μεταξύ, παρεξήγηση έγινε νωρίτερα και μεταξύ του προεδρεύοντος κ. Νάκου και της κυρίας Βασιλικής Κατριβάνου, την οποία ο κ. Νάκος αποκάλεσε «η κυρία με το παλτό».

Κάθε έλεγχος χάθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής όταν μετά από καυγά του Θανάση Νάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέληξε… «Γ…ω τη Νέα Δημοκρατία»!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Α. Γεωργιάδης από την έδρα της Βουλής ανέφερε ότι ο Η. Κασιδιάρης αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό πάνελ όταν έμαθε ότι θα παραβρίσκεται σε αυτό και ο ίδιος.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αντέδρασε οργισμένα: «τι είναι αυτά που λές! Είσαι τρελός;» για να λάβει απάντηση: «Εγώ είμαι τρελός; Επικοινωνείς με το περιβάλλον;».

Μετά την άρνηση του προέδρου της Βουλής, Αθανάσιου Νάκου, στο αίτημα Κασιδιάρη να τοποθετηθεί «επί προσωπικού» τον λόγο έλαβε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η οποία εισήλθε στην αίθουσα φωνάζοντας.

«Η κυρία με το παλτό τι θέλει τώρα;» της ανέφερε ο κ. Νάκος.

«Τι σημαίνει η κυρία με το παλτό; Είναι απαράδεκτη και υποτιμητική έκφραση. Θα το λέγατε αυτό σε έναν άνδρα; Δεν ξέρετε το όνομα μου; Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Νάκος ζήτησε συγνώμη παραδεχόμενος ότι δεν γνωρίζει ακόμη τα ονόματα όλων των βουλευτών.

Την ευκαιρία δεν άφησε να πάει χαμένη ο κ. Κασιδιάρης αναφωνώντας «στην κυρία με το παλτό δώσατε τον λόγο... ε, βέβαια, αφού όλοι εδώ μέσα είστε παλτά»!

Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σχολιάζοντας τη συμπεριφορά Κασιδιάρη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βγει εντελώς εκτός ελέγχου να πει «Γ..ώ την Νέα Δημοκρατία»…

 
website counter
friend finderplentyoffish.com