Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Κάντε κράτηση για τον γάμο σας μέσω Internet

Τη λειτουργία του ξεκίνησε το BookYourWeddingDay.com η μοναδική διεθνής διαδικτυακή πλατφόρμα άμεσης κράτησης ημερομηνίας για την τέλεση πολιτικού γάμου στην Ελλάδα.



Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα σε ταξιδιωτικούς πράκτορες, διοργανωτές γάμων και ζευγάρια, από την Ελλάδα και από το εξωτερικό, μέσω της αυτοματοποιημένης διαδικασίας που παρέχει να εξασφαλίσουν άμεσα online, κάνοντας κράτηση, την επιθυμητή ημερομηνία τέλεσης του πολιτικού τους γάμου στην Ελλάδα και να επιλέξουν το ιδανικό για αυτούς μέρος. Η πλέον αυτοματοποιημένη διαδικασία που παρέχει η πλατφόρμα εκμηδενίζει τον χρόνο αναμονής, επισπεύδοντας τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που αποτελούσαν τροχοπέδη για όσους επιθυμούσαν να τελέσουν τον πολιτικό τους γάμο στο εξωτερικό.

Το BookYourWeddingDay.com, εκτός από τη διευκόλυνση που παρέχει στα εκάστοτε ζευγάρια έχει, επίσης, θετικό αντίκτυπο στα Δημαρχεία, στα ξενοδοχειακά συγκροτήματα και σε όσους διαθέτουν χώρους διεξαγωγής γαμήλιων τελετών, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να προβληθούν και να συμμετέχουν στη μοναδική υπηρεσία στο είδος της ανά τον κόσμο, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Παράλληλα, η πλατφόρμα δίνει πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά σε πραγματικό χρόνο συντελώντας έτσι στην αποφυγή πολλαπλών κρατήσεων που τις περισσότερες φορές οδηγούν σε ακυρώσεις. Ήδη, από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της πλατφόρμας σημαντικός αριθμός Δήμων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων συμμετέχουν ενεργά στην πλατφόρμα ενώ ο αριθμός επισκεψιμότητας από ζευγάρια κυρίως του εξωτερικού ήταν εξαιρετικά αυξημένος σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις.

Με τα νέα, λοιπόν, δεδομένα η αύξηση του γαμήλιου τουρισμού τα επόμενα χρόνια αναμένεται να είναι ραγδαία για τις χώρες που συμμετέχουν στην πλατφόρμα, που στο παρόν στάδιο είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Επιπρόσθετα, έχει ξεκινήσει η προώθηση μέσω ενημέρωσης των τουριστικών πρακτόρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θεωρείται η μεγαλύτερη αγορά, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται, επίσης, και η προώθηση σε άλλες αγορές όπως αυτή της Αμερικής, του Καναδά, της Ρωσίας, του Λίβανου και του Ισραήλ.

 
website counter
friend finderplentyoffish.com