Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Χαλκιδική: Ξήλωσε περίφραξη κι άνοιξε δίοδο στη θάλασσα ο δήμος Κασσάνδρας

Στην κατεδάφιση περίφραξης και τη διάνοιξη διόδου στη θάλασσα, στην περιοχή μεταξύ Πολύχρονου και Χανιώτης, προχώρησαν το πρωί συνεργεία του δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.


Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολιτικής προστασίας του δήμου Κασσάνδρας, Θωμάς Κοντός, η διαδικασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, αλλά απαιτείται χρόνος καθώς υπάρχουν θάμνοι, συρματοπλέγματα και σε κάποιο σημείο μπετόν «και θέλουμε να προχωρήσουμε προσεκτικά».
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο, σε μια απόσταση μήκους 800 μέτρων, δεν υπήρχε καμία δίοδος προς στην παραλία, ενώ ο νόμος ορίζει την ύπαρξη πρόσβασης ανά 300-350 μέτρα.
Όπως είπε ο κ. Κοντός, «ήταν μεν προγραμματισμένο, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τα τραγικά γεγονότα, επισπεύσαμε τη διαδικασία και το κάνουμε μέσα στο καλοκαίρι».
Όπως είπε, πρόκειται για την τρίτη διάνοιξη στην περιοχή της Κασσάνδρας τα τελευταία χρόνια.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο, συνεχίζονται οι καταγραφές «για να δούμε αν υπάρχουν και άλλα σημεία που χρειάζεται να γίνει διάνοιξη, ώστε, σε συνεργασία με την περιφέρεια και την πολεοδομία, να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες».
 
website counter
friend finderplentyoffish.com