Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

DNC: Καλεί τα στελέχη των Δημοκρατικών να μη χρησιμοποιούν κινητά ZTE και Huawei

Να μη χρησιμοποιούν συσκευές κινητών τηλεφώνων των κινεζικών εταιρειών ZTE και Huawei καλεί τους υποψηφίους του κόμματος για τις ενδιάμεσες εκλογές του Κογκρέσου και άλλα μέλη η Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών (DNC).



Οι δύο κινεζικές εταιρείες έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών, καθώς οι υπηρεσίες πληροφοριών και το FBI θεωρούν ότι οι συσκευές τους χρησιμοποιιούνται για κατασκοπεία και η χρήση τους συνιστά απειλή για την εθνική ασφάλεια.

«Είναι πολύ σημαντικό οι υποψήφιοι και οι εργαζόμενοι στις εκστρατείες του κόμματος να μη χρησιμοποιούν συσκευές ZTE ή Huawei, ακόμη και εάν η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή ή δίδονται δωρεάν» γράφει σε σχετική επιστολή ο επικεφαλής ασφαλείας της DNC, Μπομπ Λορντ. «Παρακαλώ φροντίστε να μη χρησιμοποιείτε ή αγοράζετε τις συσκευές των δύο εταιρειών για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους» προσθέτει η επιστολή, που δημοσιεύει το CNN.

«Έχουμε παρουσία σε 170 χώρες ανά τον κόσμο, όπου υπάρχει εμπιστοσύνη από τις κυβερνήσεις και τους πελάτες. Δεν συνιστούμε κανενός είδους απειλή» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Huawei.

H ΖΤΕ από την πλευρά της επισημαίνει ότι ως εισηγμένη εταιρεία τηρεί όλους τους νόμους και τους ρυθμιστικούς κανόνες στις ΗΠΑ και ακολουθεί υψηλά πρότυπα λειτουργίας.
 
website counter
friend finderplentyoffish.com